IQ Arrows -logiikkapeli (6-99v)

16,80 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG424 Osastot: ,

Saatko aseteltua kaikki palat pelilaudalle niin, että oikeat nuolet osoittavat oikeaan suuntaan? SmartGames IQ Arrows -pelin idea on asettaa kuusi nuolipalaa pelilaudalle siten, että nuolten värit ja suunnat vastaavat haastetta. IQ Arrows kuuluu suosittuun SmartGames-älypelien sarjaan!

SmartGames IQ Arrows on hauska logiikkapeli, joka sopii koko perheelle! Peli sisältää yhteensä 120 tehtävää hyvin helposta erittäin vaikeaan! SmartGames IQ Arrows -logiikkapelissä riittää haastetta myös aikuisille. Ole tarkkana, että lähdit oikeaan suuntaan haastetta ratkaistessasi!

IQ-LOGIIKKAPELI ON LOISTAVA MATKAPELI
Kätevän säilytysratkaisun ansiosta SmartGames IQ Arrows on erinomainen aivopähkinä myös mukaan matkalle. Taskukokoinen peli mahtuu aina mukaan. Pelissä riittää tekemistä pidemmällekin lomamatkalle. IQ Arrows on hyvä vaihtoehto myös Netflixille ja YouTubelle kun matkustat lasten kanssa. Toinen toistaan haastavammat tehtävät tempaavat mukaansa ja haastavat testaamaan omia taitoja.

SmartGames IQ-pelit kehittävät keskittymiskykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja hahmottamista.

Sisältö: kannellinen pelilauta, joka toimii myös säilytysrasiana, haastevihko ratkaisuineen ja kuusi värikästä palaa. 120 logiikkatehtävää helposta hyvin vaikeaan. Kätevä matkakoko!
Pakkauksen mitat: 10 x 15 x 3 cm

Ikäsuositus: yli 7-vuotiaille