Iltapäivätee

39,95 

Varastossa

Nauti iltapäivästäsi teehetken ja leivonnaisten kera!

Kaunis kakkuteline kahdessa kerroksessa, jossa on kaareva kahva. Tasot on maalattu kauniilla kuvioilla, kuin kakkupaperilla. Mukana on kahdeksan leivonnaista ja kakkuviipaletta tarjoilua varten.

Materiaali: Eettisesti valmistettu kierrätetystä kumipuusta.

Koko: Tuote koottuna 19.5 x 18 x 27 cm, laatikko 17.5 x 16.5 x 28 cm

Ikäsuositus: +3 vuotta pienten osien vuoksi.

 

TENDER LEAF TOYS

Danielle Hanson, TENDER LEAF TOYSin taiteellinen johtaja, on lelusuunnittelun veteraani. Hän tavoittelee laatua ja toimivuutta. Tuotteiden jokainen yksityiskohta on huolellisesti kehitetty ja testattu – luonnoksista aina pakkaukseen asti.

Indonesialaisen valmistajan Mentari Internationalilla on yli 30 vuoden kokemus puulelujen valmistuksesta. Lelut on valmistettu laillisesta kumipuusta, joka on kumiteollisuuden sivutuote. Yli 25-vuotiaat kumipuut eivät enää tuota riittävästi lateksia ja ne kaadetaan. Aikaisemmin kaadetut puut poltettiin, mutta nyt puu myydään valmistajille, kuten TENDER LEAF TOYS. Toisin sanoen puusta, joka muuten olisi heitetty pois, pidetään huolta. Jokaista kaadettua puuta kohti istutetaan uusi.

TENDER LEAF TOYS viettää useita kuukausia vuodessa Indonesian tehtaalla, jossa työskentelee noin 1 600 ihmistä. Mentari International on eettinen työnantaja, joka välittää työntekijöiden työympäristöstä, tietokoulutuksesta ja hyvinvoinnista.

Tuotteet on kehitetty lasten kehitystä ajatellen. Lapset leikkivät ja TENDER LEAF TOYS luova suunnittelijoiden, käsityöläisten ja valmistajien tiimi on kehittänyt hauskan, leikkisän ja hyvin tehdyn puulelukokoelman. Alalla, jolla muovi on päämateriaali, TENDER LEAF TOYS haluaa tehdä eron klassisilla puuleluillaan modernilla tyylillä.