Hyönteiset

34,00 

Varasto loppu

Tämä hyöteisperhe antaa lapsille mahdollisuuden luoda tarinoita ja minimaailmoja. Ohjeita tai sääntöjä ei ole. Elementeillä ei ole täysin määriteltyä muotoa, ja tämä mahdollistaa kappaleiden muuntamisen sellaisiksi, mitä lapset tarvitsevat omalla peli- ja seikkailuehdotuksellaan.

Setti sisältää:

  • 6 leppäkerttua 40 mm ø
  • 6 etanaa 52 mm pitkä
  • 6 muurahaista 44 mm pitkä
  • kagaskassin GOT Certificate -kankaalla.

Materiaali: PEFC-puu, värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla maaleilla. Puuosat on vahattu tai öljytty kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistettu Kataloniassa, Espanjassa.

Pesu: Pyyhi kostealla liinalla miedolla pesuaineella tai saippualla. Älä upota veteen.

Ikäsuositus: +3v.

Grapat -lelut on suunniteltu rohkaisemaan luontaista leikkihalua jokaisessa lapsessa. Luonnollisista materiaaleista valmistetut yksinkertaistetut lelut antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä vapaasti ilman sääntöjä tai rakennetta, leikkiä löytämällä ja oppimalla. Suosikki Montessorin lelun ystävien keskuudessa, laskeminen, lajittelu ja avoin leikki.

Grapat -lelut huokuvat maan luonnon kauneutta, ja ne on valmistettu paikallisesti hankitusta kestävästä puusta ja viimeistelty vesipohjaisella väripetseillä, joka on turvallinen lapsille eikä rapise pois.