Huolinukke, poika

8,95 

Varastossa

Monissa Etelä-Amerikan maissa on legenda. Pieni lapsi oli kovin huolissaan, eikä hänen vanhempansa voineet estää häntä huolestumasta. Eräänä iltana, kun hän meni nukkumaan, hän päätti luottaa lempinukkeensa ja juuri ennen nukkumaanmenoa hän kertoi nukkelleen huolensa. Aamulla kun hän heräsi, hän tunsi olonsa kevyemmäksi, ja hänen huolensa olivat kadonneet. Hänen vanhempansa olivat iloisia ja tarina levisi kylällä, ja ennen pitkää muutkin vanhemmat tekivät lapsilleen pieniä huolinukkeja.

Nämä pienet. söpöt nuket valmistetaan käsityönä Kolumbiassa, Etelä-Amerikassa. Ne ovat noin 5 cm pitkiä ja ne ovat ihana pikkulahja kaikenikäisille! Ennen nukkumaanmenoa kuiskaa huolesi nukelle, aseta nukke sen omaan pussiin ja tyynyn alle. Yön aikana, kun nukut, nukke herää eloon ja vie huolesi pois, joten aamulla heräät ja huolesi ovat hälvennneet.

Tuote valmistetaan Personitaksien perheissä – kaikki tädit ja sedät ovat tekemisessä mukana. Ne on valmistettu käsin yli 20:stä osasta ja pakataan myyntiin pienen säilytyspussinsa kanssa. Fairygoodies ostaa nuket heiltä suoraan maksamalla perheen pyytämän hinnan. Niihin käytetyt rahat menevät suoraan paikalliseen talouteen, ja perhe saa 100% tavaroista saadusta voitosta.

Huomaa, että koska nämä tuotteet ovat käsintehtyjä, jotkut yksityiskohdat voivat poiketa kuvasta.

Ikäsuositus: +3v.