Hevostalli

76,50 

Varasto loppu

Greendale Farmin tallissa on aina paljon tekemistä. Ponien hoitaminen on niin ihanaa työtä, ettei se oikeastaan ​​tunnu työltä. Ja ponit näyttävät nauttivan siitä yhtä paljon kuin me!

Sisältää:

  • Kaksi hevospilttuuta, joissa on perinteiset puoliovet
  • Ratsastustila, jossa on penkki, hylly ja ripustuskoukut
  • Yksityiskohtaiset ovet, joissa on toimivat puusaranat
  • Irrotettava katto
  • Tiiliseinät
  • Juomakaukalo
  • Vapaasti seisovat puiset aidat

Koko: H 330 x W 420 x D 250mm

Materiaali: Puu ja muovi

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettavaksi Sirius hevonen värityskuva  ja Hevostalli värityskuva

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!