Helmitaulu nyöreissä – lasketaan renkaita

49,90 

Varasto loppu

Upea käsintehty puulelu jolla pienempi lapsi voi pujotella ja isompi laskea. Monesti lasten leluista hukkuvat pienet osat lasten leikkisarjoista, mutta niin ei käy tämän nerokkaan lelun kanssa.

Tässä lelussa on kymmenen pinoa, joista kukin sisältää eri määrän puurenkaita, yhdestä kymmeneen. Jokaisen pylvään päähän on kiinnitetty köysi ja tulppa, jonka avulla lapset voivat järjestää renkaita niitä hukkaamatta. Paljonko jää pinoon jos poistan kaksi? Entä jos lisään yhden?

Lelu on uusi versio klassiseen helmitauluun ja lajitteluleluihin, ja se stimuloi nuoria kehittyviä mieliä ja hioo pikkulasten käsi-silmä-koordinaatiota. Jokainen leikkihuone tarvitsee helmitaulut, ja tämä on hieno ja hiukan erilainen sellainen!

Koko: 43cm x 13cm x 8cm.

Materiaali: Puu ja tukeva puuvillanyöri

Ikäsuositus: 2 – 6v

 

Valmistaja: Bajo (Puola)

Bajon kauniit puulelut on suunniteltu ja valmistettu Puolassa jo 25 vuoden ajan. Nämä huippuluokan lelut ovat ihanan tuntuisia ja inspiroivat mielikuvitukselliseen leikkiin ja oppimiseen.

Valmistusprosessi on alusta loppuun vihreää – kestävä pyökki-, koivu-, sycamore-, akaasia-, kirsikka-, pähkinä- ja luumupuu on peräisin huolellisesti hoidetuista Puolan metsistä. Ammattitaitoiset käsityöläiset muuttavat puun leluiksi, joita käsitellään ekologisilla, myrkyttömillä maaleilla ja öljyillä, ja jätepuusta tehdään polttoainebrikettejä.

Bajo-lelut sopivat erinomaisesti vapaaseen leikkiin, ja lapset arvostavat niitä vuosien ajan, ennen kuin ne siirretään uusille sukupolville uudestaan käyttöön.