Helinäpallo, kankainen

6,50 

 

Varastossa

Pehmeä kankainen pallo, joka helisee ravistettaessa.

Voi pestä 30 asteessa.

Koko: Läpimitta noin 10 cm.

Ikäsuositus: 0+.

 

Valmistaja: GOLLNESS & KIESEL – SAKSA

Yritys on Eurooppalainen innovatiivinen puulelujen valmistaja ja Pohjois-Saksan suurin leluyhtiö.

“Jokaisen, joka ottaa jotain luonnosta, on myös annettava jotain takaisin”, sanoo Fritz-Rüdiger Kiesel, toinen yrityksen perustajista. Siksi Gollnest & Kiesel lahjoittaa joka vuosi uuden metsän rakentamisrahastoon Schleswig-Holsteinille, Saksan vähiten metsäiseen liittovaltioon. Yritys istuttaa yhden puun jokaiselle vastasyntyneelle lapselle. Tällä tavalla on istutettu yli 400 000 pyökki-, tammi- ja vaahterapuuta vuodesta 2004 alkaen.

Gollnest & Kiesel tarkoittaa vastuullisia leluja. He käyttävät vain kestävän eurooppalaisen metsätalouden puuta ja pyrkivät tekemään mahdollisimman monista tuotteistaan kierrätettäviä.

Yritys on asettanut itselleen kunnianhimoisen ja ainutlaatuisen tavoitteen poistaa neljä muovia (PVC, PU, ​​ABS ja PS) kaikista leluistaan vuoteen 2020 mennessä, ja korvata ne ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla.

Gollnest & Kiesel on myös sitoutunut sosiaalisesti maailmanlaajuisesti. Yritys tukee koulujen rakentamista kehitysmaissa, kuten Malissa, Perussa tai Ugandassa. Siellä lapsille, jotka ovat aiemmin joutuneet työskentelemään esimerkiksi kaivoksissa, annetaan stipendejä, jotta heillä on mahdollisuus käydä koulua työsketelyn sijasta.

GoKin omassa tehtaassa Kiinassa käytetään länsimaisia standardeja työturvallisuudessa. Työntekijät saavat palkan, joka on selvästi yli tavanomaisen paikallisen palkka-asteikon.

Sanomattakin on selvää, että lapset eivät valmista mitään GoKi-leluja.

“Teemme leluja lapsille, emme lapsilla” sanoo Fritz-Rüdiger Kiesel.