Heinäsirkka vieterilelu (+18kk)

23,50 

Varasto loppu

Kirkkaanvihreä heinäsirkka, joka surisee kävellessään. Vedä ensin sitä lattiaa pitkin takaperin ja päästä irti, niin sirkka lähtee etenemään jalat pomppien ylös alas. Tämä tukeva, käsintehty puulelu on turvallinen ja viihdyttävä jo pienemmällekin lapselle, esim taaperolle!

Lelu on viimeistelty myrkyttömällä luonnonlakalla. Kaikki pinnat ovat turvallisia pienille käsille ja ympäristölle. Bajo jopa pakkaa lelut täysin kierrätettävään pahviin, joka on helppo kierrättää tai polttaa.

Koko: 13 cm x 7 cm x 7 cm.

Ikäsuositus: Sopii 18 kuukauden iästä alkaen.

 

Bajo – Puola

Bajon kauniita puuleluja on suunniteltu ja valmistettu Puolassa jo 25 vuoden ajan. Nämä huippuluokan lelut ovat ihanan tuntuisia ja ne inspiroivat mielikuvitukselliseen leikkiin ja oppimisen. Valmistusprosessi on vihreä alusta loppuun: Kestävää puuta (pyökki-, koivu-, sycamore-, akaasia-, kirsikka-, pähkinä- ja luumupuu) hankitaan huolellisesti hoidetuista metsistä Puolassa.

Ammattitaitoiset käsityöläiset tekevät puusta leluja, jotka on käsitelty ekologisilla, myrkyttömällä maaleilla ja öljyillä. Jätepuusta valmistetaan polttoainebrikettejä. Bajo-lelut sopivat loistavasti avoimeen leikkiin, ja lapset leikkivät niillä vuosia ennen kuin ne siirretään uusille sukupolville nautittavaksi uudestaan.