Hammaskeijun puinen ovi, Reilu kauppa

14,00 

Varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

“Usko keijuihin, niin he vierailevat luonasi

siellä, minne ikinä sijoitatkaan tämän oven.

Jätä heille lahjoja, kirjeitä ja paljon rakkautta

niin tulette olemaan ystäviä pitkän tovin!”

 

Tässä hauskassa hampaan muotoisessa ovessa on kuva pienestä kruunupäisestä hammaskeijusta ja tähtiä. Lisänä kolme hampaanmuotoista askelkiveä, joissa on tähtikuviot. Avaa ovi ja päästä keijut maailmasta toiseen! Sopii niin tytöille kuin pojillekin.

Aseta ovi hyllylle, jalkalistan päälle, seinään, takan luokse tai vaikka portaita vasten. Voit kiinnittää kaksipuolisella teipillä jos haluat. Keijut vierailevat luonasi sillä aikaa kun nukut. Avaa ovi ja anna taian alkaa, käytä mielikuvitustasi ja usko täysin rinnoin!

Pakkaus sisältää myös ”Fairy Welcome Pack” -tervehdyskirjeen, jonka voit täyttää esitelläksesi itsesi keijuille, ja Tervetuloa -maton. Lisäksi mukana tulee kirje keijuilta, väritettävä tausta sekä kymmenen vinkkiä ja ohjetta kuinka huolehtia keijusta ja muistaa häntä. Kaikki tekstit ovat englanniksi.

 

Keijuovet kehittävät mielikuvitusta, voivat auttaa nukkumaan menemisessä (keijut käyvät vain yöllä!), huolien jakamisessa (keijut ovat hyviä kuuntelijoita) ja kirjoitusharjoituksissa (keijut rakastavat kirjeiden ja piirustusten vastaanottamista!).

 

Reilun kaupan tuote, käsinvalmistettu Sri Lankassa.

Oven koko: 12 x 10 cm

Laatikon koko: 17,5 x 24 x 2 cm.

Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille; pieniä osia.

 

BELIEVE YOU CAN… – UK

Yrityksen perustaja ja omistaja Loiuse työllistää naisia Intiassa. He saavat työstään reilua palkkaa ja heidän työoloihinsa kiinnitetään paljon huomiota. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja käsinmaalattuja.

50% yrityksen tuotosta käytetään yhteisön hyvinvointihankkeisiin, mm. ylläpitämään kahta koulua ja terveyskliniikkaa.

Tämän tuotteen yhteydessä on video heistä ja yrityksen toiminnasta.