Götz, Happy Kidz – Sophia, vaaleat hiukset – 50cm

129,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 20 66665 Osastot: , ,

HappyKidz -sarjan nuket on muotoiltu 10-11-vuotiaaan tytön mitoilla. Tällä nukella on erittäin pitkät vaaleat hiukset, siniset silmät (ei sulkeutuvat), pitkät tummat ripset ja ruusuiset posket. Sophia on ensimmäinen ei-aasialainen nukke, jolla on tämä kasvomuotti.

Hän on moninivelnukke, jolla on 9 korkealaatuista niveltä olkapäissä, kyynärpäissä, lonkissa, polvissa ja kaulassa, mikä antaa hänelle mahdollisuuden olla täysin liikkuva. Jooga, ratsastus, kiipeily ja monia muita luovia leikkejä on nyt helppo toteuttaa paremmin.

Nuken kasvot ovat epäsymmetriset, samoin hänen raajansa, aivan kuin oikeilla tytöillä. Gotz-nuket on suunniteltu epäsymmetrisesti, jotta nuket näyttävät todellisemmilta, mikä heijastaa sitä tosiasiaa, että ihmiset eivät ole symmetrisiä myöskään.

Nukella on korkealaatuiset hiukset, jotka näyttävät luonnollisilta. Hiukset on ommeltu tupsuittain nuken päähän ja kestävät hyvin käsittelyä. Hiukset saa pestä, muotoilla ja harjata. Varo kuitenkin liian kuumaa käsittelyä ettei muovinen pää sula.

Koko: 50 cm.

Ikäsuositus: ´+6v.