Götz – Hannah Prinsessa – 50cm

120,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 13 59072 Osastot: , ,

Tälllä nukella on erittäin pitkät vaaleat hiukset, siniset silmät, pitkät tummat ripset ja ruusuiset posket.

Hän on moninivalnukke, jolla on 11 korkealaatuista niveltä olkapäissä, kyynärpäissä, lonkissa, polvissa ja kaulassa, mikä antaa hänelle mahdollisuuden olla täysin liikkuvia. Jooga, ratsastus, kiipeily ja monia muita luovia leikkejä on nyt helppo toteuttaa paremmin.

Hannahin kasvot ovat epäsymmetriset, samoin hänen raajansa, aivan kuin oikeilla tytöillä. Gotz-nuket on suunniteltu epäsymmetrisesti, jotta nuket näyttävät todellisemmilta, mikä heijastaa sitä tosiasiaa, että ihmiset eivät ole symmetrisiä myöskään.

Nukella on korkealaatuiset hiukset, jotka näyttävät luonnollisilta. Hiukset on ommeltu tupsuittain nuken päähän ja kestävät hyvin käsittelyä. Hiukset saa pestä, muotoilla ja harjata. Varo kuitenkin liian kuumaa käsittelyä ettei muovinen pää sula.

Hänellä on upea vaaleanpunainen satiinimekko, jossa on hopea kimaltelevat sydämet koko hameessa ja kenkien ruseteissa. Vyötäröllä on leveä vaaleanpunainen vyö ja hänen päätään koristaa hopea tiara.

Hänellä on mukana toinen asu: Valkoinen puuvillainen lyhythihainen t-paita, jossa on kuva kauniista vihreistä kengistä, tummansiniset farkkut, raidallinen vyö, ja kukalliset kengät. Jokainen Hannah on numeroitu ja mukana tulee Gotz-todennustodistus.

Koko: 50 cm.

Ikäsuositus: ´+5v.