Futispelaajan asu – Branksea United

15,00 

Varasto loppu

Lottien vaatteet on valmistettu hyväntuntuisesta ja kestävästä kankaasta. Vaatteet käyvät kaikille Lottie-sarjan nukeille.

Lottie on paljon enemmän kuin prinsessa-fashionista: Hän kannustaa lapsia nauttimaan aktiivisesta, ns. “unplugged” lapsuudesta joka on täynnä seikkailuja.

Setti sisältää:

  • Shortsit
  • Pelipaita
  • Polvisukat
  • Lenkkarit
  • Jalkapallo

Materiaali: Vinyyli ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettava Lottie futispelaaja paperinukke

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!