Fisk – Hyppää järveen -korttipeli (+5v)

22,00 

Varastossa

Koko perheen perinteinen, helppo ja hauska eläinaiheilla kuvitettu korttipeli, joka sopii kaikille yli 5-vuotiaille. Pelin kesto on n. 20 minuuttia ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-8 pelaajaa. Pelin tarkoituksena on saada kerättyä eniten neljän kortin settejä. Peli kerää yhteen niin lapset kuin aikuisetkin. Pikkupeliä on kätevä säilyttää ja se on helppo napata mukaan reissuille – tai sujauttaa vaikkapa postiin ystäviä ilahduttamaan. Pyydä vastustajaltasi kalakorttia – nappaako? Jos ei, joudut hyppäämään järveen!

Viihdyttävä korttipeli, jonka pakan kortit on kuvitettu erilaisilla vesieläimillä. Aluksi kortit sekoitetaan, ja jokaiselle pelaajalle jaetaan seitsemän korttia. Pelaajat järjestävät omat korttinsa lukujen tai eläinten mukaan. Jakamatta jääneet kortit asetetaan pöydälle kuvapuoli alaspäin, järveksi. Pelissä pelaajat yrittävät kerätä mahdollisimman monta valmista neljän kortin settiä. Pelikorteista saa muodostettua 52-palaisen kuvan.

Pelaajat pyytävät omalla vuorollaan vasemmalla puolellaan istuvalta pelaajalta aina jotain tiettyä korttia, joko eläimen tai numeron perusteella, jollainen hänellä on jo kädessään. Se, jolta korttia on pyydetty, joutuu antamaan kädestään kaikki pyydetyt kortit. Jos hänellä ei kuitenkaan ole yhtään pyydettyä korttia, hän sanoo ”Hyppää järveen”. Silloin pyytäjä joutuu nostamaan yhden kortin järvestä. Tämän jälkeen vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Kun joku pelaajista on saanut kerättyä käteensä neljä samanlaista kalakorttia, hän asettaa kortit eteensä pöydälle kuvapuoli ylöspäin. Peli päättyy, kun kaikki kalakortit on kerätty setteihin. Eniten settejä kerännyt pelaaja on voittaja.

Peliä on mahdollista muokata kolmella eri tavalla pelattavaksi aina pelaajien iän ja toivotun vaikeustason mukaan. Pelin jälkeen korttien kuvista saa koottua palapelin.

Pyyntionnea!