Etana palikkavaunu

49,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 37840 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tämä puinen etana on upea “kaksi yhdessä” -lelu. Muotolaatikko ja vetolelu, jota vanhemmat vauvat ja pikkulapset rakastavat.

Aseta kuusi värikästä palikkaa lajittelijaan, laita koko komeus vihreän pohjan päälle ja vedä perässä!

Pikkulapset nauttivat palojen asettamisesta koloihinsa ennen kuin avaavat etanan kuoren saadakseen uuden leikkiin mukaan uudestaan ​​ja uudestaan.

Pelaaminen tämän muotolajittelijan kanssa on loistava tapa kehittää lapsen muodon tunnistamista, käsi-silmä -koordinaatiota ja motorisia taitoja. Tämä lelu on valmistettu kiinteästä, kestävästä puusta ja maalattu kauniilla ekologisilla väreillä.

Koko: 22cm x 16cm x 18cm.

Materiaali: Puu.

Ikäsuositus: +1v.

 

Valmistaja: Bajo (Puola)

Bajon kauniit puulelut on suunniteltu ja valmistettu Puolassa jo 25 vuoden ajan. Nämä huippuluokan lelut ovat ihanan tuntuisia ja inspiroivat mielikuvitukselliseen leikkiin ja oppimiseen.

Valmistusprosessi on alusta loppuun vihreää – kestävä pyökki-, koivu-, sycamore-, akaasia-, kirsikka-, pähkinä- ja luumupuu on peräisin huolellisesti hoidetuista Puolan metsistä. Ammattitaitoiset käsityöläiset muuttavat puun leluiksi, joita käsitellään ekologisilla, myrkyttömillä maaleilla ja öljyillä, ja jätepuusta tehdään polttoainebrikettejä.

Bajo-lelut sopivat erinomaisesti vapaaseen leikkiin, ja lapset arvostavat niitä vuosien ajan, ennen kuin ne siirretään uusille sukupolville uudestaan käyttöön.