Ekotussit, paksu kärki, 10kpl

12,95 

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Mahtavat, kirkaspigmenttiset ekologiset huopakynät. Erikoissuunniteltu kärki ei taivu eikä painu kynän sisään.

Kynissä on ventiloitu turvatuppi, joka ehkäisee tukehtumisen jos lapsi nielaisee tupin.

Väri lähtee helposti pois käsistä saippuavedellä ja perustekstiileistä 40 asteen pesussa.

Ikäsuositus: +3v.

 

ökoNORM – Saksa

Ensimmäisistä päivistä lähtien ökoNORM on ollut uskollinen perusperiaatteelleen: Luoda ympäristöystävällisiä tuotteita, ja kehittää sekä valmistaa niitä kaukokatseisesti. Haluamme, että tuotteidemme käytöstä ja hävittämisestä on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön ja ihmisten terveyteen.

Ennen ökoNORMin perustamista vuonna 1989 yrityksen perustajat Ellen Schahn ja Albert Krohn olivat aktiivisesti mukana ympäristönsuojelussa, kansalaisaloitteissa ja sosiaalipolitiikassa. He ovat tottuneet jakamaan yhteisiä etuja ja työskentelemään yhdessä ekologisesti suuntautuneissa yrityksissä.

Heti alusta lähtien yhtiö on kehittänyt menestyvän filosofian, joka on pysynyt muuttumattomana siitä lähtien: Tuottaa korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä luonnonvaroista.

ÖkoNORMinn tuotteet täyttävät korkeimmat ympäristö- ja laatuvaatimukset. ÖKO-TEST-kuluttajalehti on tunnustanut sitoutumisemme ja johdonmukaisuutemme uusiutuvista raaka-aineista (“nawaro”) tulevien tuotteiden kehittämiseen “erittäin hyväksi” tai “hyväksi”. “Spiel gut” -merkki, erikoislehdien julkaisut ja tuotteidemme TV-raportit ja asiakkaidemme suositukset ovat vaikuttaneet menestykseemme. Tämä on tuonut meille laajan kansainvälisen tunnustuksen ekologisesti tuottavia luovien toimittajien keskuudessa.

Vuonna 1997 ökoNORM muutti rauhalliselle ja ekologisesti puhtaaseen Dedeleben-kylään, Saxony-Anhalt maakuntaan Saksassa, ja nykyään tuotantolaitos sijaitsee entisen sokeritehtaan rakennuksessa. ÖkoNORM on pieni, innovatiivinen tuottaja, joka on sitoutunut niin ihmisiin kuin ympäristöön.