Ekologiset vesivärit metallirasiassa (12 väriä)

24,50 

Varasto loppu

Kauniit värit ovat valmistettu luonnon raaka-aineista, erilaisista kasviuutteista ja elintarvikeväreistä.

Väreissä esimerkiksi sitrushedelmää, marjoja ja vihanneksia.

Värit näyyttävät kuivana paletissa hyvin vaaleilta mutta kun ne kastuvat, pääsevät värit valloilleen.

Näillä on sekä lasten että aikuisten ilo taiteilla!

Ainesosat: Calcium carbonate, vegetable starch, titanium dioxide, potassium sorbate, glycerol. Värit: carmine E120, turmeric/curcumin E100, indigo carmine E132, chlorophyllin E140.

Ikäsuositus: Alle 3 vuotiaat aikuisten valvonnassa.

 

ökoNORM – Saksa

Ensimmäisistä päivistä lähtien ökoNORM on ollut uskollinen perusperiaatteelleen: Luoda ympäristöystävällisiä tuotteita, ja kehittää sekä valmistaa niitä kaukokatseisesti. Haluamme, että tuotteidemme käytöstä ja hävittämisestä on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön ja ihmisten terveyteen.

Ennen ökoNORMin perustamista vuonna 1989 yrityksen perustajat Ellen Schahn ja Albert Krohn olivat aktiivisesti mukana ympäristönsuojelussa, kansalaisaloitteissa ja sosiaalipolitiikassa. He ovat tottuneet jakamaan yhteisiä etuja ja työskentelemään yhdessä ekologisesti suuntautuneissa yrityksissä.

Heti alusta lähtien yhtiö on kehittänyt menestyvän filosofian, joka on pysynyt muuttumattomana siitä lähtien: Tuottaa korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä luonnonvaroista.

ÖkoNORMinn tuotteet täyttävät korkeimmat ympäristö- ja laatuvaatimukset. ÖKO-TEST-kuluttajalehti on tunnustanut sitoutumisemme ja johdonmukaisuutemme uusiutuvista raaka-aineista (“nawaro”) tulevien tuotteiden kehittämiseen “erittäin hyväksi” tai “hyväksi”. “Spiel gut” -merkki, erikoislehdien julkaisut ja tuotteidemme TV-raportit ja asiakkaidemme suositukset ovat vaikuttaneet menestykseemme. Tämä on tuonut meille laajan kansainvälisen tunnustuksen ekologisesti tuottavia luovien toimittajien keskuudessa.

Vuonna 1997 ökoNORM muutti rauhalliselle ja ekologisesti puhtaaseen Dedeleben-kylään, Saxony-Anhalt maakuntaan Saksassa, ja nykyään tuotantolaitos sijaitsee entisen sokeritehtaan rakennuksessa. ÖkoNORM on pieni, innovatiivinen tuottaja, joka on sitoutunut niin ihmisiin kuin ympäristöön.