Domino, kaksipuoliset kortit (3-7v)

18,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): J02737 Osastot: ,

Tämän dominon kortit ovat kaksipuoliset: Toisella puolella on iloisia eläimiä, toisella puolella silmälukuja. Peliä voi pelata joko yhdistämällä samanlaiset eläinten kuvat tai silmäluvut. Selkeät värit helpottavat hahmottamista. Eläindomino on helpompi versio, silmälukujen laskeminen vaatii jo enemmän tarkkuutta.

Domino on peli, jonka säännöt on helppo ottaa haltuun. Muistipelin lisäksi domino onkin oiva ensipeli pelattavaksi perheen pienimpien kanssa!

Pakkaus sisältää 28 korttia. Isokokoiset kortit on valmistettu paksusta kartongista.

2-4 pelaajalle
Peliaika noin 15 min
Yhden palan mitat: 12 x 6 cm
Pakkauksen mitat: 15,5 x 25 x 4,5 cm

Ikäsuositus: 3-7 -vuotiaille

 

Dominon säännöt
Kullekin pelaajalle jaetaan viisi korttia. Ensimmäinen pelaaja, yleensä nuorin pelaaja, asettaa pelipöydälle yhden kortin. Pelaajat lisäävät vuorotellen korttejaan pelipöydälle edellisen kortin jatkoksi siten, että peliversiosta riippuen joko kuva tai silmäluku vastaa edellistä korttia. Jos pelaajalla ei ole sopivaa korttia muodostelman jatkoksi, siirtyy vuoro seuraavalle.

Pelin voittaa se pelaaja, joka ensimmäisenä pelaa kaikki korttinsa. Jos kukaan pelaajista ei pysty asettamaan korttiaan pelin jatkoksi, peli päättyy ja voittajaksi julistetaan se pelaaja, jolla on vähiten kortteja tai pienin yhteenlaskettu silmälukumäärä.

Janod Domino