Deen pupu ja Henri hiiri

27,00 

 

Tuotetunnus (SKU): 0223WAA11-0012 Osastot: , , ,

Hei, nimeni on Deen! Olen tämän kylän paikallinen metsuri. Ilman minua muilla Bukowskilaisilla ei olisi suojaa. Vilkkain vuodenaikani on talvella, koska ystäväni tarvitsevat paljon puuta takkaann ja tuvan lämpimänä pitämiseen. Jos haluat olla jonain päivänä metsuri kuten minä, halaa minua!

Hei, nimeni on Henri! Kuten huomaat, talvi on suosikkivuodenaikani. Kun kesä tulee, pysyn linnakkeessani, koska en pidä siitä, kuinka kuuma ja kostea ulkona on. Kun sataa lunta, pidän itseni kiireisenä tekemässä igluja kaikille ystävilleni. Jos sinäkin rakastat kylmää, tehdään yhdessä lumienkelit!

Söpöt Deen pupu ja Henry hiiri kuuluvat Bukowskin pehmojen ihanaan perheeseen ja ovat korkeudeltaan 30 cm. Valitse omaksesi pupu Deen tai hiiri Henry. Molemmilla talvinen myssy ja kivat vaatteet.

Bukowskin ihastuttavat nallet ja muut pehmot valloittavat jokaisen lapsen ja aikuisenkin sydämen. Halattavan pehmeitä, laadukkaita ja kaikin puolin täysin vastustamattomia. Pehmot ovat turvallisia myös perheen pienimmille, mm. silmien kiinnitys on erityisvarmistettu.

Materiaali: Turkki polyesterikuidusta, silmät akryylia, muoviset pavut polyeteenihartsista.

Huolto: Suosittelemme hellävaraista käsienpesua ja ilmakuivausta pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Koko: 30 cm.

Ikäsuositus: alkaen 6 kuukautta.

Valitse:

Hiiri Henri, Pupu Deen