Chinos tjocka kinder (Svenska)

20,80 

Varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Vem har störst och mjukast kinder och springer snabbast i hjulet? Det händer alltid något kul i hamsterburen när Chino är i farten! Det tycker de andra hamstrarna också – oftast i alla fall. Men när Chino stoppar in allas frön i kinderna blir det kanske för mycket av det roliga. Maria Nilsson Thore är tillbaka med ännu en bedårande bilderbok.

En varm och rolig bilderbok om omtänksamhet och glädjen i att dela med sig. Chino är populärast i hamsterburen. Med de tjockaste kinderna, de roligaste upptågen och aldrig sinande energi står Chino alltid i centrum. Med sin stora personlighet och energi sprider Chino mycket glädje i hamsterburen. Men det är inte alla påhitt som uppskattas av kompisarna. För den som är en naturlig ledare och klassens clown måste också komma ihåg att tänka på andra. För hur stora kinder man än har så börjar det skava om man proppar munnen full!

Genre: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel

Illustratör: Maria Nilsson Thore

Antal sidor: 39

Ålder: 3-99år

Mått: 172 x 219 x 8 mm

Ihastuttava kirja Chino-nimisestä hamsterista joka hauskuuttaa ja välillä myös ehkä hieman ärsyttää ystäviään hamsterihäkissä. Kuinka paljon siemeniä hamsterinposkiin mahtuu?

Ruotsinkielinen kirja 3-99v