Avaruusalukset

49,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): TL8342 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

On aika lähteä avaruusseikkailuun! Kolme hauskaa ja tyylikästä avaruusalusta selkeissä, iloisissa väreissä. Alekset voi purkaa ja yhdistää uudelleen, joten voit keksiä lisää malleja oman mielikuvituksen mukaan. Niitä voi käyttää myös junaradalla.

Materiaali: Eettisesti valmistettu kierrätetystä kumipuusta.

Koko: Tuote koottuna 22 x 17 x 8.5 cm, laatikko 23.5 x 9.5 x 21 cm

Ikäsuositus: +3 vuotta pienten osien vuoksi.

 

TENDER LEAF TOYS

Danielle Hanson, TENDER LEAF TOYSin taiteellinen johtaja, on lelusuunnittelun veteraani. Hän tavoittelee laatua ja toimivuutta. Tuotteiden jokainen yksityiskohta on huolellisesti kehitetty ja testattu – luonnoksista aina pakkaukseen asti.

Indonesialaisen valmistajan Mentari Internationalilla on yli 30 vuoden kokemus puulelujen valmistuksesta. Lelut on valmistettu laillisesta kumipuusta, joka on kumiteollisuuden sivutuote. Yli 25-vuotiaat kumipuut eivät enää tuota riittävästi lateksia ja ne kaadetaan. Aikaisemmin kaadetut puut poltettiin, mutta nyt puu myydään valmistajille, kuten TENDER LEAF TOYS. Toisin sanoen puusta, joka muuten olisi heitetty pois, pidetään huolta. Jokaista kaadettua puuta kohti istutetaan uusi.

TENDER LEAF TOYS viettää useita kuukausia vuodessa Indonesian tehtaalla, jossa työskentelee noin 1 600 ihmistä. Mentari International on eettinen työnantaja, joka välittää työntekijöiden työympäristöstä, tietokoulutuksesta ja hyvinvoinnista.

Tuotteet on kehitetty lasten kehitystä ajatellen. Lapset leikkivät ja TENDER LEAF TOYS luova suunnittelijoiden, käsityöläisten ja valmistajien tiimi on kehittänyt hauskan, leikkisän ja hyvin tehdyn puulelukokoelman. Alalla, jolla muovi on päämateriaali, TENDER LEAF TOYS haluaa tehdä eron klassisilla puuleluillaan modernilla tyylillä.