Way to play - Alankomaat

Way to play - Alankomaat

Yritys on perustettu vuonna 2014, ja uskomme luovuuteen, mielikuvitukseen, välittämiseen ja yhteyteen. Ja tähän asti tämä on ollut mahtava reissu!

Waytoplay syntyi yhden perheen intohimosta leikkiä leluautoilla auringossa ja hiekassa. Isä, keksijä ja suunnittelija Sybren loi pojalleen Joepille autotien jo vuonna 2003. Se johti evoluution autotielle, joka olisi rikkoutumaton ja säänkestävä – samanlainen, josta kaikki voivat nauttia tänä päivänä.

Sanoimmeko perheyritys? Jep. Vuonna 2014 aloitetun joukkorahoituksen jälkeen Marise, Sybrenin vaimo ja Lex, liittyivät tiimiin auttamaan muuttamaan ideaa todelliseksi liiketoiminnaksi. Ensimmäiset 250 settiä myytiin silmänräpäyksessä. Löysimme yhteisömme.

Waytoplayn toimintaa ohjaavat ihmiset. Hightech-kumppanimme Insignessa Hollannissa ammattitaitoiset asiantuntijat tekevät teiden palat. Näyttääkö yksinkertaiselta? Luota meihin, sitä se ei ole. Palat tulostetaan ja pakataan Alankomaissa Mooi-tulostimien toimesta. He tarjoavat ns. suojatyötä, eli säännöllistä työtä ihmisille, joilla on vähän työmahdollisuuksia. Tämä tekee meistä onnellisia ja ylpeitä.

Waytoplayä myydään nyt yli 60 maassa. Fanimme sosiaalisessa mediassa jakavat luovia kokemuksiaan päivittäin. Ja tie edessä on täynnä jännitystä, uusia mahdollisuuksia ja seikkailuja. Pyrimme lisäämään tuotteemme ja sen elinkaaren kestävyyttä. Se ei ole aina helppoa, mutta uskomme, että aina on keino: kuvitella, luoda, leikkiä!

Näytetään 6 tuotetta

 • Kumiset autoradat – 12 palaa

  45,00 
 • Kumiset autoradat – 24 palaa

  78,00 
 • Kumiset autoradat – 40 palaa

  120,00 
 • Lisäosapalat – Mixed extension, 8 osaa

  29,00 
 • Lisäosapalat – Risteykset, 4 osaa

  15,00 
 • Road to Recovery – Pahvinen autorata

  20,00