WATER & WINES - Ruotsi

WATER & WINES - Ruotsi

Virkistävä lähestymistapa klassiseen peliin Water & Wines tekee seuraavan tason palapelejä, jotka vievät sinut matkalle viinimaailman halki. Kauniisti käsin kuvitettu, opettavainen ja kestävä. Huomaavainen ja idioottivarma lahja!

Olemme naisjohtoinen yritys ja sitoutuneita antamaan takaisin kasvaessamme. Jokaista myytyä tuotetta kohden istutamme yhden puun ja teemme lahjoituksen turvallisen juomaveden maailmanlaajuisen saatavuuden parantamiseksi. Kaikki käytetyt materiaalit ovat kierrätettäviä ja kaikki palapelit ja printit on valmistettu EU:ssa tiukimpien ympäristöstandardien mukaisesti.

MOTTOMME = ILO
Haluamme jakaa intohimomme enologiaan hauskalla ja luovalla tavalla kauniiden viinipalapelien kautta. Olemme sitoutuneet antamaan takaisin ja vuodattaneet sydämemme sellaisten palapelien tekemiseen, joista tunnet olosi hyväksi.

ILO on mottomme elämässä ja liiketoiminnassa, ja se on tunne, johon haluamme innostaa sinua.

Water & Winesin perusti vuonna 2020 Tukholmassa toimiva sommelier Yamit, kun hän keksi uuden tavan jakaa jakaa intohimonsa enologiaan viininystävien kanssa lähellä ja kaukana. Valmistuttuaan ruotsalaisesta sommelier-koulusta Vinkällanista vain pari kuukautta ennen pandemiaa, Yamit eristäytyi kotiin sairastuttuaan, ja alkoi tehdä palapelejä meditatiivisena toimintana. Silloin syntyi ajatus tehdä palapeli viinistä: Mikä sen parempaa välinettä onkaan oppiaksesi viinialueista, nimityksistä ja rypälelajikkeista? Pian hänen seuraansa liittyi ystävä ja palapelien rakastaja Mathilde, ja yhdessä he jatkavat unelmiensa palapelien tekemistä.

Water and Wines syntyi intohimosta ja toivomme, että tulet mukaan matkallemme viinin kiehtovaan maailmaan.

Näytetään 8 tuotetta

 • The Beer Puzzle – Johdatus oluttyyleihin (1000 palaa)

  42,90 
 • Viinimaa Uusi Seelanti – palapeli 1000 palaa

  42,90 
 • Viinialue palapeli – Espanja, 1000 palaa

  42,90 
 • Viinimaa palapeli – Portugal, 1000 palaa

  42,90 
 • Viinialue palapeli – Italia, 1000 palaa

  42,90 
 • Viinialue palapeli – Ranska, 1000 palaa

  42,90 
 • Viskimaa Skotlanti -palapeli, 1000 palaa

  42,90 
 • Yksisarvinen keppihevonen

  46,00