Wally and Whiz - Tanska

Wally and Whiz - Tanska

Me Wally and Whizillä olemme keksineet perinteisen viinikumin uudelleen ja luoneet oman tanskalaisen viinikumimme.

Rakkaudella ja intohimolla valmistettu viinikumi, joka asettaa uudet vaatimukset sille mitä viinikumi voi olla. Viinikumi, jossa tuoksuu ja maistuu sen valmistukseen käytetyt luonnonmukaiset raaka-aineet.

Yhdistämme viinikumeissamme aina kaksi toisiaan täydentävää makua luodaksemme herkullisia ja ainutlaatuisia makuja. Etsimme kaiken aikaa uusia ja jännittäviä makuja ja samalla haastamme jatkuvasti perinteisen mielikuvan viinikumista.

UNELMA REHELLISESTÄ VIINIKUMISTA
Wally and Whizin luominen sai alkunsa unelmasta saada aikaan rehellinen viinikumi. Kaikki sai alkunsa erään huoneiston keittiössä Østerbrossa, Kööpenhaminassa – perustajamme Kristian Them Hansenin kotona.

Kristian on aina pitänyt viinikumeista ja hänellä oli tapana syödä niitä usein. Vaikka hän erottikin eri maut toisistaan, hän ei kuitenkaan pystynyt tunnistamaan mitä maut olivat tarkalleen. Eräänä päivänä hänellä välähti – täytyi olla mahdollista saada aikaan viinikumi joka sekä maistuisi oikealta hedelmältä että myös sisältäisi sitä. Hän halusi valmistaa maailman parasta viinikumia käyttäen parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Pullo mustaherukkamehua, pussi vegaanista tärkkelystä ja vähän sitruunahappoa paikallisesta ruokakaupasta – ne olivat ensimmäisten ainesosien joukossa, jotka päätyivät Kristianin kattilaan. Hän testaili ja heitteli mukaan ainesosia kuin jokin velho kattiloidensa ääressä saadakseen aikaan unelmiensa viinikumin.

Pieni asunto oli pian täynnä raaka-aineita – kaikenlaisia makuja, sokereita ja tärkkelystä. Kaksi tonnia, tarkkaan ottaen.

 • Viinikumi Joulukalenteri

  39,00 
 • Viinikumi hibiskus/vadelma

  8,90 10,90 
 • Viinikumi kvitteni/omena 140g

  8,90 
 • Viinikumi lakritsi/salmiakki

  8,90 10,90 
 • Viinikumi lime/hapansitruuna

  8,90 10,90 
 • Viinikumi mustaherukka/mansikka

  8,90 10,90