Tiger Tribe - Australia

Tiger Tribe - Australia

Anthony ja Naomi perustivat Tiger Triben vuonna 2007 kotinsa autotalliin Melbournessa, Australiassa. Itse kahden pienen tiikerin vanhempana heidän visionsa oli luoda mielikuvituksellisia ja hauskoja tuotteita lapsille.

Kaikki Tiger Tribe -tuotteet on harkiten suunniteltu ja kuvitettu Australiassa, tarkoituksena pitää lapset kiireisinä, luovina ja heidän aivonsa työteliäinä. Kaikki tuotteet toimivat “irti näytöstä” -periaatteella, joka tasapainottaa nykypäivän hyvin teknologiapainoitteista elämää. Monet tuotteet on suunniteltu erityisesti mukaan ottamista ajatellen. Helppo pakata ja kätevä kuljettaa, valmistamme aktiviteettisarjoja, leluja ja lahjoja, jotka ovat ihanteellisia pikkutiikereille (ja pikkutiikerien vanhemmille), myös liikkeellä ollessa.

Tänä vuonna (2022) meillä on ilo ilmoittaa uudesta kumppanuudesta National Parks & Wildlife -säätiön (FNPW) kanssa auttaaksemme suojelemaan Australian erämaata ja luontoa tuleville sukupolville. Osa tuotoista lahjoitetaan tälle järjestölle.

Jokainen Tiger Tribe -tuote on suunniteltu täyttämään kansainväliset turvallisuusstandardit. Tuotteemme ovat tiukimpien tuoteturvallisuustestausten kohteena. Näitä testejä ovat: ASTM, EN71, ISO-8124 AS/NZS 8124 ja REACH.

Haluamme tehdä lasten luovasta, näytöttömästä leikistä helppoa – ja ennen kaikkea hauskaa!

Yrityksen kotisivut

Näytetään kaikki 12 tulosta