Sonny Angel - Japani

Sonny Angel - Japani
Sonny Angel - Japani

“Hän voi tuoda sinulle onnea.”

Sonny Angel on pieni enkelipoika, joka pitää mielellään kaikenlaisia päähineitä. Hän on aina vierelläsi saadakseen sinut hymyilemään. Sonny Angel tarjoaa parantavia hetkiä arjessasi. Hän on tervetullut näky kotisi sisäänkäynnillä, sänkysi vieressä, työpöydälläsi ja niin monessa muussa paikassa.

Sonny Angel Minien sarja koostuu 12 eri figuurista ja yllätyshahmoista. Nuket tulevat yllätyslaatikoissa: et siis tiedä minkä hahmon saat, ennen kuin ostat sellaisen ja avaat laatikon.

Alunperin Sonny Angel ei ollut minihahmo. Hän syntyi 18 senttimetrin kokoisena, leveäsilmäisenä nukkena vuonna 2004. Ensimmäinen minifiguurisarja “Animal Series Ver. 1” julkaistiin Sonny Angel eläinaiheisissa päähineissä. Siitä lähtien noin 650 hahmoa on syntynyt 14 vuoden aikana.

Sisustuselementiksi tai maailmanmatkakumppaniksi. Sonny Angel ei ole vain koristeellinen hahmo. Hän on erittäin valokuvauksellinen kaveri sosiaalisessa mediassa, ja hänen läsnäolonsa tarjoaa hymyjä ja hyvän olon tunteen (parantuvan) faneille ympäri maailmaa. Jokainen meistä löytää ainutlaatuisia tapoja nauttia Sonny Angelista.

  • Sonny Angel – Caribbean sea series

    9,90 
  • Sonny Angel – Christmas Series

    9,90