SES Creative - Alankomaat

SES Creative - Alankomaat

SES Creative on valmistanut luovia leluja kaiken ikäisille lapsille yli 45 vuoden ajan. SES:llä on oma tehdas Hollannissa, mikä tarkoittaa, että SES Creativella on täysi määräysvalta tuotteistaan ​​ja lopputuotteen laadusta. Laatu ja tuoteturvallisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia SES:lle, ja he takaavat, että tuotteet ovat turvallisia, myrkyttömiä ja kestäviä. SES Creatives -värit ovat helposti pestävissä vaatteista ja iholta, eikä mitään tuotteita ole testattu eläimillä.

SES Creative -tuotteen CO2-jalanjälki on 100 % CO2-neutraali. SES Creative on ostanut Keski-Saksasta useita uhanalaisia ​​metsiä, joita se parantaa ja hoitaa yhdessä paikallisen metsänhoitajan kanssa. Johtaja vastaa sairaiden ja kaatuneiden puiden poistamisesta ja työskentelee metsän ja koko ekosysteemin monimuotoisuuden parantamiseksi istuttamalla uusia puita. SES ottaa huomioon myös ilmaston, yhteiskunnan ja luonnon monimuotoisuuden standardin, joka varmistaa, että hankkeet – ilmastonmuutoksen torjunnan lisäksi – tukevat paikallisyhteisöä ja ylläpitävät luonnon monimuotoisuutta. Metsät kompensoivat enemmän kuin SES Creativen yrityksen tuottamat hiilidioksidipäästöt.

Lisäksi SES Creativen tuotteet ovat myrkyttömiä, gluteenittomia ja hypoallergeenisia. SES:n perusideana on, että luovat ideat ja toiminnot edistävät vahvasti lasten kehitystä jo varhaisesta iästä lähtien.

Näytetään ainoa tulos

  • Marmorikuula minigolf

    18,00