Sarah´s Silks - Usa/Kiina

Sarah´s Silks - Usa/Kiina

Työskennellessään rauhanjoukoissa Guatemalassa Sarah tapasi Miken, elämäkumppaninsa. He perustivat maatilan Frutas Del Mundon (“Maailman hedelmät”) ja viettivät monia vuosia omaksuen käsintehtyjä kudoksia ja trooppisia hedelmiä. Guatemalassa ollessaan Mike ja Sarah perustivat perheensä ja päättivät muuttaa Kaliforniaan.

Luovana äitinä Sarah halusi juhlia poikansa Joshin henkeä, joka sisälsi pukujen pukemisen ja esiintymisen. Ystävän ja naapurin Ann Platzin kanssa Sarah värjäsi ensimmäiset silkkinsä tiskialtaassa. Paikallinen Waldorf-yhteisö omaksui nämä silkit, ja ennen pitkää Sarah yhdisti äitiyden rooleja, työskenteli doulana ja värjäsi silkkiä. “Miksi sinä heitä kutsut?” Magic Cabinin Sarah McDonald kysyi, ja Mike keksi nimen “Playsilks”.

Silkki on muinainen kiinalainen tuote. Saaran silkit kudotaan, värjätään ja päärretään käsin pienessä kylässä lähellä Suzhouta, kaunista kaupunkia, joka on pitkään tunnettu silkkikulttuuristaan. Sarah ja Mike Lee nauttivat tästä rikkaasta yhteydestä eksoottiseen Kiinaan ja heidän perheensä esi-isien perintöön.

Sarah’s Silks palkkaa kiinalaisia ​​ompelijoita, jotka työskentelevät kodeissaan, ja tarjoavat kannustimia vallitsevan palkan lisäksi, sekä sairausvakuutuksen. Käsin päärmätyt ja värjätyt tuotteet toimitetaan Kalifornian Sonoma Countyyn, jossa naiset työskentelevät kotonaan viimeistelläkseen Sarah’s Silks -tuotteiden ompelun, silittämisen ja pakkaamisen.

“Uskomme, että sitoutumisemme monimuotoisuuteen on valtava vahvuus, ja se heijastuu jokaiseen tiimimme jäseneen” kertoo Sarah.

Näytetään ainoa tulos

  • Silkkiliina leikkeihin – Pieni (n. 50cm)

    26,00