Rosajou - Ranska

Rosajou - Ranska
Rosajou - Ranska

Rosajou on ensimmäinen, vain lapsille omistettu meikkibrändi.

Vuonna 2016 perustettu ensimmäinen tavoitteemme on pitää hauskaa! Ei muuttaa tyttöjämme muotimalleiksi.

Rosajou on: nauramista ystävien kanssa, yhdistää kynsilakka suosikkikarkin väriin, tai antaa värikkäitä pusuja pehmolelulle. Ja hiipiä äidin taakse kopioimaan häntä, kun hän käyttää meikkiä.

Yli 20 vuoden ajan toimittuamme kosmetiikan maailmassa, suunnittelimme ja loimme Rosajou-sarjan huolellisesti ja tarkasti. Tuotteidemme valmistamiseksi olemme ympäröineet itsemme lahjakkailla yrityksillä, jotka ovat tinkimättömiä laadusta ja turvallisuudesta. Ja koska se on meille tärkeää: annoimme etusijalle ranskalaisille yrityksille!

Visiomme lapsuudesta

Kun Rosajou alkoi, meitä vastaan ​​hyökättiin melko usein: Todellako? meikki lapsille? Tämä on hölynpölyä! Älä anna lastenmme kasvaa liian nopeasti.

Kun teet asioita koko sydämestäsi, on vaikea kuulla noita kriitikoita, koska he osuvat sinuun aivan pehmeällä paikalla. Lopulta ymmärsimme, että meidän oli välttämätöntä kommunikoida visiosta lapsuudesta, miksi, syystämme olla Rosajou.

Joten tässä se on, anna meidän kuvailla visiomme lapsuudesta sinulle.

Keveys : Leiki, pidä hauskaa keveydellä
Kovasta ja epävarmasta maailmassa, jossa huonoja uutisia tulvii ilmassa, keveydestä tulee välttämättömyys. Se on osa Rosajoun DNA:ta. Kuin vastapainona, jotta lapsemme voivat elää lempeydessä, elämisen ilossa, huolettomasti. Me Rosajoulla viljelemme sitä, jopa vaalimme sitä. Miten se tehdään? Uskaltamalla luoda tuotteita, jotka antavat meille mahdollisuuden elää näitä viattomuuden ja ilon hetkiä: tilanteita, joissa kikaamme nähdessämme meikkimme tuloksen, joissa meillä on silmät, jotka kiiltävät, kun näemme kyntemme kiillotettuina kuten äitimme. levitä meikkiämme pikkuveljellemme prinsessana (se on tosielämän kokemus).
Tämä keveys ohjaa meitä, ja olemme iloisia saadessamme olla mukana rakentamassa tätä arkuuden kuplaa.

Itsetunto
Kauniitten löytäminen ruokkii itsetuntoa. Lapsen meikkaaminen on roolileikkiä kuten mikä tahansa muukin, ilman taka-ajatuksia, yksinkertaisesti puhtaalla ja viattomalla tavalla. Lapsena rakennamme sen kuvan, joka meillä on itsestämme. Jos Rosajou voi auttaa lapsiamme hankkimaan tämän itseluottamuksen, joka on välttämätöntä tyytyväiseksi aikuiseksi tulemiselle, sanomme KYLLÄ. Tätä varten ei ole mitään muuta kuin mukautetut tuotteet: kaavat, värit ja lapsellinen muotoilu. Se on Rosajou!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.