Petites Pommes - Tanska

Petites Pommes - Tanska
Petites Pommes - Tanska

Lapsuuden klassikko, uudelleen syntynyt vuonna 2019.

Petites Pommesin perustajat Celine ja Anna lanseerasivat ensimmäisen uimarenkaansa Tanskassa vuonna 2019, koska heillä on yhteinen intohimo ikoniseen muotoiluun.

Etsiessään kaunista muotoilua ja hyvää laatua tyttärilleen he löysivät vain geneerisiä uimarenkaita, jotka rikkoutuisivat vain viikon loman jälkeen. Siitä syntyi idea: parantaa lapsuuden klassikon – uimarenkaan – muotoilua ja laatua. Celine ja Anna päättivät kehittää kokoelman ajattomia ilmatäyteleluja, joiden estetiikka onniin tuttu ja yksinkertainen, että se ylittää jatkuvasti muuttuvan muodin.

Nykyään niiden värikkäät raidat ovat kehittyneet erottuvaksi valikoimaksi korkealaatuisia uimarenkaita, jotka korostavat hienovaraisesti niitä erityisiä hetkiä rannalla tai uima-altaassa. Petites Pommesia myydään tällä hetkellä yli 40 maassa.

Yksinkertaisen asian tekeminen vaatii paljon työtä. Petites Pommesilla pyrimme valmistamaan maailman parhaita kellukkeita ja tekemään sen vastuullisesti. Siksi käytämme vain hyväksyttyjä, kestäviä materiaaleja ja värejä, erittäin sileitä saumoja, jotka eivät ärsytä herkkää ihoa, ja varmistamme, että täytämme tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Otamme vastuun vaikutuksistamme, ja siksi tuotteillamme on ajaton muotoilu ja painava materiaali. Suunnittelemme uimarenkaamme kestämään jatkuvasti muuttuvaa muotia, ja kestämään vuodenaikoja. Vaikka emme ole vielä löytäneet vastausta kaikkiin haasteihimme, teemme kovasti töitä parantaaksemme siellä missä voimme, ja etsimme tapoja, joilla voimme minimoida ympäristöjalanjälkemme.

Tänä vuonna olemme poistaneet pakkauksistamme kaiken kertakäyttöisen muovin ja korvanneet sen 100 % kierrätetyllä muovilla. Kellukkeet toimitetaan luomupuuvillapussissa turvalliseen säilytykseen seuraavaan käyttöön asti. Jos saat vahingossa aikaan reiän, korjauspaikka sisältyy kaikkiin pakkauksiin.

Kaikki Petites Pommes kellukkeet on valmistettu kestävästä PVC:stä, joka ei sisällä BPA:ta ja ftalaatteja. Miksi PVC? Tämä on edelleen materiaali, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet, joita tarvitaan turvallisen ja vesitiiviin puhallettavan uimarenkaan valmistamiseen. Seuraamme kuitenkin tiiviisti alan kehitystä ja toivomme, että vaihtoehto on pian saatavilla. Kun se on mahdollista, olemme sitoutuneet osallistumaan jatkaaksemme työtä kestävämmän teollisuuden eteen.

 • Klassinen uimarengas – Koko S (45 cm, 1-3v)

  24,00 
 • Klassinen uimarengas – Koko M (60 cm, +3v)

  29,90 
 • Klassinen uimarengas – Koko L (90 cm, +6v)

  39,90 
 • Klassinen uimarengas – Koko XL (120 cm, 12-99v)

  49,95 
 • Käsikellukkeet

  24,80 
 • Uima-allas (Pieni, 95cm)

  59,80 59,90 
 • Uima-allas (Iso, 160cm)

  95,00