Ökonorm - Saksa

Ökonorm - Saksa
Ökonorm - Saksa

Ensimmäisistä päivistä lähtien ökoNORM on ollut uskollinen perusperiaatteelleen kehittäessään ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden tuotannossa, käytössä ja hävittämisessä on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön ja ihmisten terveyteen.

Ennen ökoNORMia yrityksen perustajat Ellen Schahn ja Albert Krohn olivat aktiivisesti mukana ympäristönsuojelussa, kansalaisaloitteissa ja yhteiskuntapolitiikassa. He ovat tutustuneet jakamalla yhteisiä etuja ja työskennelleet yhdessä ekologisissa yrityksissä.

ökoNORMin historia alkoi vuonna 1989 Frankfurtissa, jolloin Ellen ja Albert perustivat yrityksen ja kehittivät legendaarisen “nawaro-sormivärit”.

Heti alusta lähtien yhtiö on kehittänyt menestyksekkään filosofian, joka on pysynyt muuttumattomana siitä lähtien: Tuottaa korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä ja myrkytöntä, kestävistä luonnonvaroista valmistettuja tuotteita.

Vuonna 1997 ökoNORM muutti rauhalliseen ja ekologisesti puhtaaseen Dedelebenin kylään Saksi-Anhaltiin, entisen sokeritehtaan rakennukseen. Nykyään ökoNORM on pieni, innovatiivinen tuotantolaitos, joka on sitoutunut niin ihmisiin kuin ympäristöön.

  • Ekologiset vesivärit (6 kpl)

    8,95 
  • Eko muovailuvaha – 4 x 150 gr (primaarivärit)

    20,00