Mr & Mrs Tin

Mr & Mrs Tin
Mr & Mrs Tin

Vuodesta 1991 lähtien, kun aloin työskennellä leluteollisuudessa, minulla on aina ollut intohimo vintage-leluihin ja lasten tuotteisiin, jotka on valmistettu rakkaudella, intohimolla ja omistautumalla.

Minulla on oma pieni lelumuseo nimeltä alainstoymuseum Belgiassa, jossa on runsas kokoelma tinaleluja, muita vintage-leluja ja monia kirjoja leluista eri puolilta maailmaa.

Erittäin hyvä ystäväni nimeltä Jimmy, jolla oli upea lelukauppa Marseillessa Ranskassa, tutustutti minut Tin Toysin maailmaan. Hänellä on erittäin ainutlaatuinen kokoelma kotona ja suurin osa niistä on valmistettu Japanissa ja Saksassa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Mark Slusarz, toinen ystävä amerikkalaisesta Schylling-yhtiöstä, tarjosi minulle mukavan kokoelman Schylling Tin Toys -leluja, ja olin niin innostunut, että tulin riippuvaiseksi. Markin ansiosta minulla oli mahdollisuus vierailla HaHa-tehtaalla Shanghaissa ja seurata tarkkaan kuinka noita upeita tinaleluja valmistetaan. Olin erittäin vaikuttunut ja hämmästynyt. Tuntuu kuin olisin matkustanut ajassa taaksepäin. Ne ovat vain osa lapsuutta ja historiaa.

Heti kun näin ne, minulla oli toive tuoda nuo upeat lelut takaisin moderniin maailmaan. En malta odottaa, että näen suuren ilon lasten ja vanhempien silmissä, kun he leikkivät tinaleluilla, kuten minulla oli lapsuudessani. Ja myös auttamaan niitä pieniä mutta mukavia Peltilelutehtaita, joilla on taas hyvä bisnes.

Kun jaoin tämän hienon kokemuksen hyvin läheisen ystäväni Kiinassa Erinin kanssa, joka oli työskennellyt leluteollisuudessa yli vuosikymmenen ajan. Päätimme aloittaa yhteistyön Hahan tehtaan omistajan Mr. Yinin kanssa herättääksemme tinalelut henkiin ja luodaksemme “Mr & Mrs Tin, jossa tinalelutarina alkaa… taas!”

Toinen erittäin läheinen ystäväni, Miguel Diaz Vizoso, woho on super hyvä sarjakuvasuunnittelija, teki Mr & Mrs Tin -logomme.

Tavoitteemme on tehdä näistä vintage-peltileluista jälleen trendikkäitä ja houkuttelevia ja toistaa onnistunut taso kuten 50- ja 60-luvuilla. Näytä ihmisille kuinka se tehdään, luo jotain ainutlaatuista ja tarinankerrontabrändi, joka opettaa lapsille intohimoa ja käsityötaitoja.

Kohdekuluttajamme ovat ihmiset, jotka arvostavat “käsintehtyjä” leluja, erityisesti niitä, jotka on valmistettu rakkaudella ja intohimolla. Ihmisiä, jotka haluavat omistaa ja kerätä niitä ja mielellään luovuttaa ne lapsilleen ja jopa lastenlapsilleen. Kaikki Mr & Mrs. Tin -lelumme on testattu tiukasti maailmanlaajuisten lelumääräysten mukaisesti, ja ne ovat turvallisia kaikille yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille.

  • Aalto-botti – peltinen robotti

    36,90 
  • Buzz-botti – peltinen robotti

    48,00 
  • Lumi-botti – peltinen robotti

    36,90