Mamamemo - Tanska

Mamamemo - Tanska
Mamamemo - Tanska

MAMAMEMO® on yksi kahdesta ASTRUP Group A/S:n lelubrändistä. Olemme intohimolla kehittäviä, hauskoja, värikkäitä leluja, joiden tarkoituksena on ilahduttaa ja hyödyttää kaikkia lapsia. Tanskalaisen suunnittelun MAMAMEMO-lelut ovat laadukkaita leluja sekä 2-8-vuotiaille tytöille että pojille. Suurin osa ihmisistä tuntee MAMAMEMOn puisista lelukeittiöistämme ja leikkiruoasta. Nämä tuotteet ovat vuosien saatossa olleet suuri menestys, mutta teemme myös puisia työkaluja ja työpenkkejä lapsille. Suunnittelemme puutarhapelejä, hyppynaruja, hyönteislaatikoita, kukkapuristimia jne. leikkeihin ja luoviin ulkoiluun. Suunnittelemme nukeilla leikkiä varten paljon ihania nukkevaatteita ja asusteita, nukkevaunuja, hoitokasseja, nukkevaunuja, nukkevaunuja ja paljon muuta.
Kun valitset MAMAMEMO-tuotteen, sinulle taataan lelu, jolla on korkea leikkiarvo. Voit myös olla varma, ettemme ole tinkineet laadusta ja turvallisuudesta.

Mitä nimi “MAMAMEMO” tarkoittaa?
Perhe merkitsee meille kaikkea. Nimi MAMAMEMO korostaa tätä. MAMAMEMO on lyhenne, joka muodostuu jokaisen lapsemme nimen kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta: Marie, Mads, Mette ja Morten

MAMAMEMO-tarina
Vuonna 1997 ostimme pienen yrityksen nimeltä “AM Konfektion” vanhemmalta pariskunnalta Vinderupista, pienestä kaupungista Pohjois-Tanskassa. Yritys suunnitteli ja valmisti nukkevaatteita ja erilaisia ​​pussi-/tyynysarjoja – myös nukeille. Paikalliset ompelijat ompelivat kaiken kotona ja myivät lelukauppoihin – pääasiassa Tanskaan.

MAMAMEMO ottaa pelin vakavasti.
Lapset eivät leiki oppiakseen, mutta he oppivat leikkiessään. Leikki on tärkeää lasten kehitykselle, ja lapset leikkivät eri ikäisinä.
– Lapsesta 2-vuotiaaksi aistinvaraiset ja toiminnalliset pelit ovat yleisimpiä. Lapset tutkivat omaa kehoaan ja tutkivat, mitä eri asiat voivat tehdä.
-Lasten tullessa päiväkotiikään rakennus- ja roolipelit ovat yleisimpiä. Rakennuspeleissä lapset pinoavat, rakentavat ja luovat erilaisilla materiaaleilla, kuten palikoilla, hiekalla, savella jne. Roolileikeissä, jotka tunnetaan myös nimellä “teeskellään” – kuten nimestä voi päätellä, lapset ottavat erilaisia ​​rooleja. He kuvittelevat olevansa toinen henkilö tai ehkä eläin. He voivat pelata “Äiti-isä-lapsi”, jossa he voivat ottaa äidin, isän, vauvan tai lemmikkikoiran roolin. Vaihtoehtoisesti he voivat teeskennellä olevansa sadun hahmo tai vastaava.
-Myöhemmin, kun lapset menevät kouluun, pelit säännöillä ovat yleisimpiä. Tuttuihin sääntöpeleihin kuuluvat tagi, erilaiset pallopelit ja lautapelit.
MAMAMEMOssa päätimme keskittyä pääasiassa roolileikkeihin ja luoda leluja, jotka tukevat tällaista leikkimistä. Uskomme, että roolileikit ovat lapsille uskomattoman tärkeitä, sillä se edistää heidän kognitiivista, sosiaalista ja kielellistä kehitystään. Roolileikki rohkaisee heitä ymmärtämään ympäröivää maailmaa ja ymmärtämään omaa olemassaoloaan maailmassa.
Jokaisella lapsen roolilla on omat arvonsa – tietty vahvuus ja taito. Leikkiessään lapset voivat olla söpöjä, tyhmiä, pahoja, heikkoja, vihaisia ​​jne. Lapset kopioivat arjessa näkemiään rooleja ja malleja, ja jokainen rooli pelissä auttaa käsittelemään lasten kokemuksia ja kehittämään heidän taitojaan.

Tue lasten roolileikkejäsi MAMAMEMO-leluilla
Jos sinä äitinä tai isänä haluat auttaa lapsiasi roolileikkeissä, MAMAMEMO-lelu on erinomainen valinta. Meillä on kaikki, jotta roolipelistä tulee hauskaa ja jännittävää.

MAMAMEMO puiset lelut
MAMAMEMO-puulelut kestävät jatkuvaa käyttöä, koska käytämme niiden valmistukseen vain parasta puuta. Kestävyys on erinomainen ja puisilla leluilla on niin pitkä käyttöikä, että ne siirtyvät helposti sukupolvelta toiselle.
Koska tuotteet on suunniteltu tehostamaan roolileikkejä, olemme varmistaneet, että ne näyttävät erittäin realistisilta, jotta lapset tunnistavat tuotteet arjesta.

MAMAMEMO on FSC®-sertifioitu
MAMAMEMO ei ajattele vain lyhyellä aikavälillä. Haluamme vaikuttaa ympäristön puolesta, jotta tulevien sukupolvien ei tarvitse huolehtia luonnonvarojen niukkuudesta. Siksi kaikki MAMAMEMO-puulelut on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta. Näin autamme varmistamaan vastuullisen metsätalouden, jotta puita ei kaadeta enempää kuin metsät itse pystyvät lisääntymään.
Valitsemalla byASTRUP-lelut sinäkin autat pitämään huolta metsistä ja niissä asuvista ihmisistä ja eläimistä. Voit tehdä ostoksia puhtaalla omallatunnolla.

Näytetään 8 tuotetta

 • Ostoskori

  14,00 
 • Puuruoka – Punajuuri

  7,50 
 • Puuruoka – Purjo/kevätsipuli

  4,00 
 • Puuruoka – Sardiinipurkki

  4,00 
 • Puuruoka – Tonnikalapurkki

  4,00 
 • Jakoavain

  8,50 
 • Saha

  8,50 
 • Vasara

  8,50