Mailou Tradition - Ranska

Mailou Tradition - Ranska

Yrityksen tarina alkaa Châteaubourgista, Bretanniassa lähes 10 vuotta sitten. Tiimi kokeneita ja sitoutuneita ompelijoita lyö vetoa Maïlou Traditionin perustamisesta. Se on työpaja, joka on erikoistunut kokonaan käsintehtyjen täytettyjen eläinten valmistukseen.

Yksi asia johti toiseen, Maïlou Tradition teki tiensä ja onnistui saavuttamaan maineensa 100 % Breizh-pehmoleluillaan sekä erikoistilauksillaan, jotka ylistävät huippuosaamista ja ranskalaista tyyliä.

Vuonna 2015 Living Heritage Companyksi nimetty Maïlou Tradition muistuttaa, että legendaarisen ranskalaisen pehmonlelun valmistus on käsityötä, jonka taito on edelleen elossa. Vuonna 2019 Doudou et Compagnie ottaa haasteen perinteisten pehmolelujen uudelleen teollistamisesta Ranskassa.

Harrastajien välinen tapaaminen muuttaa Maïlou Traditionin asiantuntijaryhmään integroiduksi tytäryhtiöksi tämän suuren projektin käynnistämiseksi!

Jokainen Maïlou Traditionin valmistama pehmolelu on ainutlaatuinen!
Se on parinkymmenen teknikon työn hedelmä, joiden osaamisala vaihtelee valmistusvaiheittain. Niitä kaikkia yhdistää yksi asia, rakkaus hyvin tehdystä työstä, laadukkaasta tuotannosta, paikallisesta ja vastuullisesta työstä.

Suunnittelusta lopputuotteeseen, asetamme vaatimuksemme huippuluokkaan.
Etsimme poikkeuksellisia materiaaleja, teemme tarkkoja yksityiskohta, jokainen työvihe on hallittu täyttämään erittäin tarkat vaatimukset.

 • L’Ours Francais “Je T’Aime” nalle – Lumenvalkea (35cm)

  69,00 
 • L’Ours Francais “Je T’Aime” nalle – Helmiäisharmaa (35cm)

  69,00 
 • Dorlotin nalle – Vaaleanruskea

  38,00 
 • Dorlotin pupu – Valkoinen

  38,00