Lilliputiens - Belgia

Lilliputiens - Belgia
Lilliputiens - Belgia

Lilliputiens on tarina kahdesta “Made in Belgium” -harrastajasta. Kahden ystävän vuonna 1995 perustama tuotemerkki on ryhtynyt pyrkimyksiin luoda parhaita pehmoleluja.

Tehtävä suoritettu! Nykyään Lilliputiens-perhe on todella kasvanut ja hämmästyttää edelleen väripaletteillaan, materiaalivalikoimallaan ja universumillaan, joka on täynnä fantastisen ihastuttavia hahmoja, jotka ilahduttavat lapsia. Tervetuloa löytöjen ja varhaisen oppimisen maailmaan, jossa luovuus on kuningas!

Uppoudu maailmaan, joka on täynnä pieniä ihmeitä belgialaisen laadukkaiden lelujen valmistajan Lilliputiensin kanssa. Paljon yllättäviä seikkailuja ja puhdasta nautintoa tarjoavat Lilliputiensin vastustamattomat kokoelmat ilahduttavat lasten ja aikuisten sydämiä!

Kangas- ja puiset lelut, kirjat, koululaukut ja -reput, kylpypelit ja reseptikirjat ovat täynnä fantasiaa ja on luotu viihdyttämään ja tukemaan pienten kehitystä. Älykkäät toiminnot ja odottamattomat yksityiskohdat virkistävät heidän mieltään, kun taas värit, muodot, äänet ja tekstuurit vetoavat lapsen aisteihin ja kutittelevat hänen mielikuvitustaan.

Tyypilliset lelusuunnittelijan hahmot leimaavat kokoelmia persoonallisuudellaan (ja ilollaan!). Tukaanista Pablosta, Liisa kettuun, leijona Jackista Ignaceen aasiin (ja moniin muihin!) jokainen hahmo on ainutlaatuinen ja lisää pelin hetkiin suuren “vau”!

Aina vanhempien, isovanhempien ja tietysti heidän pienten rakkaiden inspiroima luova äititiimi suunnittelee leluja mielikuvitusti ja rehellisesti. Turvallisuus, yhteiskuntavastuu ja mahdollisimman pieni ekologinen jalanjälki ovat tässä suhteessa tärkeitä. Kehittyvät lelumme eivät siksi ole hyväksi vain lapsillemme, vaan myös tuleville sukupolville ja tulevaisuuden maailmalle.

Lilliputiensin värikkään ja stimuloivan maailman löytäminen yhdessä on arvokas hetki lapsen ja vanhemman välillä, joka luo muistoja, jotka säilyvät kaiverrettuina läpi elämän.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.