Lanka Kade - Sri Lanka

Lanka Kade - Sri Lanka
Lanka Kade - Sri Lanka

Reilun kaupan politiikkamme

Reilun kaupan puuleluyritys Lanka Kade perustettiin vuonna 1994, kun liikekumppanit Upul ja Diane palasivat Iso-Britanniaan tavattuaan Sri Lankassa työskennellessään Punaisen Ristin palveluksessa. He eivät halunneet menettää yhteyttä maahan ja molempien rakastamiin ihmisiin, joten he perustivat pienen tuontiyrityksen ylläpitääkseen yhteyksiä Sri Lankaan.

Nimi Lanka Kade tarkoittaa “Sri Lankan kauppaa”.

Vuodesta 1994 lähtien Lanka Kade on kasvanut vakiintuneeksi yritykseksi, joka sijaitsee Ison-Britannian sydämessä ja on erikoistunut reilun kaupan puulelujen ja lasten lahjojen suunnitteluun, käsityöhön ja toimittamiseen. Omalaatuinen opetusleluvalikoimamme tarjoaa sekä kirkkaita, rohkeita värejä, että luonnonpuisia leluja.

Ohjaajamme Diane oli ennen Sri Lankaa koulun opettaja. Tämän kokemuksen perusteella Diane pystyi suunnittelemaan opetuselementtejä, jotka kuuluisivat jokaiseen Lanka Kade -leluun ja -lahjaan. Kun kokenut suunnittelijamme Anne liittyi tiimiin, luovuudelle ei ollut estettä!

Anne on suunnitellut Lanka Kade -tuotteita (tiimin panoksella!) inspiroimaan leikin kautta oppimista, jotka auttavat kehittämään kielen, kuvan, muodon ja värintunnistustaitoja. Olemme tehneet kovasti töitä asettaaksemme korkeat vaatimukset laadukkaille käsintehdyille leluille. Tämä yhdessä kirkkaiden väriemme ja luonnonpuupintojen kanssa ovat suosittuja niin vanhempien kuin lastenkin keskuudessa!

Kun olemme kehittyneet viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana, eetosemme on pysynyt samana; rakentaa pitkäaikaisia, kestäviä kauppakumppanuuksia, jotka tarjoavat vakautta ja suojaavat paikallisia taitoja. Kannustamme tuottajamme riippumattomuutta ja kasvua kaikilla tasoilla ja tarjoamme korottomia lainoja, koulutusta ja itsenäistä taloudellista tukea auttaaksemme heitä kasvamaan itsenäisiksi yrityksiksi.

Johtajamme Upul kommentoi ”On ollut inspiroivaa nähdä tuottajaryhmämme kukoistavan vuosien varrella terveiksi ja itsenäisiksi yrityksiksi, joita ne ovat nykyään. Kymmenen ryhmäämme, joiden kanssa työskentelemme, ovat työllistäneet yli 180 paikallista ihmistä ja antaneet heille mahdollisuuden elättää itsensä ja perheensä ylpeydellä. Olemme erittäin ylpeitä siitä riippumattomuudesta, jonka tuottajamme nyt osoittavat tarttuneensa vuosien varrella tarjoamiimme mahdollisuuksiin ja odotamme innolla, että voimme työskennellä useiden ryhmien kanssa tulevaisuudessa.

Lanka Kadessa noudatamme kansainvälisesti hyväksyttyjä 10 reilun kaupan periaatetta ja olemme olleet BAFTS:n (The British Association of Fair Trade Shops and Suppliers) ylpeä ja aktiivinen jäsen vuodesta 2001 lähtien, ja johtajamme Diane toimii hallituksen puheenjohtajana.

Näytetään 4 tuotetta

 • Puinen Iguanodon (+10kk)

  5,00 
 • Puinen Pteranodon (+10kk)

  5,00 
 • Puinen Saichania (+10kk)

  5,00 
 • Puinen Stegosaurus (+10kk)

  5,00