JaBaDaBaDo - Ruotsi

JaBaDaBaDo - Ruotsi

JaBaDaBaDo on ruotsalainen designyritys, joka valmistaa ja myy lasten puisia leluja, lastenhuoneen ja lastenhuoneen huonekaluja ja koristeita. Yhdistämme skandinaavisen muotoilun hauskaan ja leikkisään sydämeen, ainutlaatuisiin kuvioihin ja nykyaikaisiin väreihin.

Yritys on leluliike, jonka puolisot Eva ja Calle perustivat vuonna 1993. Heillä on yhteinen intohimo hyvin suunniteltuihin ja käsintehtyihin lasten leluihin ja koristeisiin. Siitä lähtien liiketoimintamme on kasvanut, ja nykyään JaBaDaBaDo-mallistoa myydään niin Skandinaviassa kuin Euroopassakin.

JaBaDaBaDossa tulemme aina olemaan sydämeltämme lapsia; meitä ohjaa rakkautemme pieniä lapsia kohtaan. Filosofiamme perustuu edelleen ydinkonseptimme; suunnitella korkealaatuisia ja hauskoja tuotteita, jotka tukevat lasten kehitystä, leikkisyyttä ja mielikuvitusta tuoden hauskuuden ja onnen tunteen heidän pieneen taikamaailmaansa.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu itse ja valmistettu huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista. Suuri osa mallistosta on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten puusta ja puuvillasta. Materiaalit, jotka täyttävät vanhempien laatutoiveet ja tekevät leluista kestäviä seuraavan sukupolven asti.

Tuotteet on luotu suurella intohimolla ja innovaatiolla, jotta ne olisivat hauskoja ja toimivia, niillä on jännittäviä muotoja ja innovatiivisia kuvioita.

Meillä ei koskaan lopu ideat ja suunnittelijamme luovat jatkuvasti uusia ihania tuotteita. JaBaDaBaDo-perhe kasvaa tulevaisuuden mukana.

Vuodesta 2021 lähtien JaBaDaBaDo on ollut osa Bare Collectivea, lasten ja hygieniatuotteiden yritysryhmää, jonka visiona on tehdä kestävästä kulutuksesta normi.

Näytetään kaikki 13 tulosta