Heless - Saksa

Heless - Saksa

Heless on valmistanut leluja, jotka ovat ilahduttaneet lapsia jo 70 vuoden ajan. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1949 valmistamalla nukeille tutteja, kumituteilla varustetuista maitopulloja ja nuken helistimiä. Vuosikymmenten aikana on valikoima kasvanut laajaksi, sisältäen nukkevaatteita ja -tarvikkeita sekä paljon muita leluja. Yrityksen perustaja, silloin 21-vuotias Helga Moll piti alusta asti äärimmäisen tärkeänä tuotteiden erinomaista laatua ja kestävyyttä.

Perheyritystä johtaa nyt toinen ja kolmas sukupolvi. Myös tänäpäivänä he valmistavat leluja kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin, tuottaakseen huippulaadukkaita leluja, jotka erottuvat joukosta ja kannustavat lapsia kehittymään leikin kautta. Heless-lelujen avulla pienimmätkin piltit voivat päästää mielikuvituksensa ja luovuutensa valloilleen ja uppoutua roolipeleihin. Joka vuosi valikoimaan tulee runsaasti uusia tuotteita ja malleja – mutta yksi asia pysyy aina ennallaan: lelujen korkea laatu ja intohimo, jonka yritys omistaa jokaisen tuotteen kehittämiseen Helessillä.

Helessillä olemme tietoisia valtavasta vastuusta, jonka olemme velkaa nuoria asiakkaitamme kohtaan. Jokainen tuotteemme on siksi kehitetty huolellisesti yksityiskohtiin ja valmistettu täyttämään korkeimmat laatuvaatimukset.

Lelumme täyttävät tärkeimmät laatustandardit – kaikki tuotteemme ovat lelujen turvallisuusvaatimuksia koskevan eurooppalaisen standardin EN71 mukaisia ​​ja niissä on CE-merkki.

Myös esineidemme leikkiarvo on meille erittäin tärkeä, jotta ne voivat tukea lasten kehitystä ja edistää tehokkaasti heidän luovuuttaan ja empatiaansa. Varmistaaksemme, että tämä ei muutu koskaan ja että voit jatkossakin luottaa tuotteidemme korkeaan laatuun, noudatamme tiukkaa laadunvalvontapolitiikkaa. Lisäksi riippumattomat testauslaitokset testaavat ja sertifioivat meidät säännöllisesti.

Olemme tässä loistavia – esimerkiksi monet leluistamme ovat nyt myös saaneet Ulmin hyvien lelujen komitean “spiel gut” -merkin.

Monet tuotteista valmistetaan Saksassa.
Muualla valmistetuissa tuotteissa Heles noudattaa Fair Trade toiminnan periaatteita.

 • Potta, minttu, Ø 15 cm

  5,95 
 • Balleriinamekko “Maria”, koko 28-35 cm

  20,00 
 • Farkkumekko “Kultainen aarre” -paidalla, koko 35-45 cm

  18,30 
 • Fleece potkupuku “Penguin Dotty”, koko 35-45 cm

  19,00 
 • Kääntötakki, koko 35-45 cm

  24,50