Heimess - Saksa

Heimess - Saksa

Heimess on erikoistunut turvallisiin, laadukkaisiin saksalaisvalmisteisiin vauvanleluihin, jotka on erityisesti suunniteltu kannustamaan kuulon, tuntoaistin ja näkemisen tutkimiseen. Näitä ovat puiset helistimet, purulelut, tuttiketjut, lastenvaunujen tarvikkeet, minimatkapuhelimet ja jopa leikkikuntosalit, joista monet ovat voittaneet arvostetun Spiel Gut -palkinnon.

Kaikki Heimess-tuotteet on 100% käsintehty Saksassa, paikallisesta pyökki-, vaahtera- ja pähkinäpuusta. Jatkuvat testaukset erikoislaboratorioissa ja sertifioiduissa ulkopuolisissa instituuteissa tehdään säännöllisesti.

Värjäysprosessissa käytetään vain vesipohjaisia, myrkyttömiä väriaineita, eikä esimerkiksi niro-lakkoja käytetä ollenkaan. Kaikki metalliosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä: se kestää hikoilua ja sylkeä.

Käyttämällä valmistuksessaan vain sertifioituja komponentteja vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että Heimess-lelu on turvallinen ei vain pienille käsille, vaan myös pienille suille.

Heimessin tuttiketjut ovat hyvin tunnettuja. Niiden klipsi on suunniteltu halkaisijaltaan pienemmäksi, ja mukana tulee ylimääräinen metallikieleke joka lisää turvallisuutta.

Heimess toi vuonna 2015 markkinoille myös Nature-sarjan, joka palvelee vanhempien toiveita käsittelemättömistä puuleluista. Nature-sarjan lelut ja tarvikkeet ovat tyypillisesti värittämättömiä ja sopivat erityisesti allergikoille ja immuunivajaille.

Luonnonkumin, luomupuuvillan ja silikonin ohella puu on kerta toisensa jälkeen mainittu tutkimuksissa yhdeksi parhaista ja turvallisimmista vauvoille saatavilla olevista purumateriaaleista. Puu on vahvaa, luonnostaan antimikrobista, eikä sisällä kemikaaleja tai myrkyllisiä aineita, kuten BPA:ta, parabeeneja ja ftalaatteja. Ja kun se on valmistettu massiivipuusta ja päällystetty myrkyttömällä pinnalla, se on huoleton vaihtoehto ikensärkylle.

Näytetään 3 tuotetta

  • Alusvaatteet (35-45cm)

    13,00 
  • Hopeiset nukkesaappaat glitterillä (38-45 cm)

    15,80 
  • Sukat ja sukkahousut jääkristalleilla (35-45 cm)

    12,00