Haba - Saksa

Haba - Saksa
Haba - Saksa

Opetuslelujen tekeminen hauskoiksi lapsille

Kun yhdistät luovuuden ja mielikuvituksen oppimisen innostukseen, sinulla on HABA-lelu. Lapsellasi on tuntikausia hauskaa, kun hän kehittää taitojaan ja löytää uusia kokemuksia. Laadukkaat ja kestävät lelut ovat lastenne saatavilla tänään ja huomenna.

HABA-lelut on tehty kaikkein tärkeimmille ihmisille: perheellesi.

HABA on valmistanut lapsille opettavia leluja, jotka inspiroivat yli 80 vuoden ajan. Tiedämme, miten lelu voi vaikuttaa lapsen elämään – ei vain heidän oppimiinsa taitoihinsa, vaan myös heidän luomiinsa muistoihin. Sitoumuksemme on luoda korkealuokkaisia, opettavaisia ​​lasten leluja, jotka auttavat vapauttamaan lasten luovuuden, uteliaisuuden ja paljon muuta.

HABA korostaa sosiaalista vastuullisuutta ja ympäristön kestävyyttä. Myymämme lelut on suunniteltu kestämään vuosia ja pitämään roskat poissa kaatopaikoilta, ja ne on valmistettu kestävästi hankitusta puusta. Ja tiedämme, että työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat yksi suurimmista voimavaroistamme. Tavoittelemme menestystä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassamme.

Valmistettu Bad Rodachissa, Saksassa
Suurin osa HABAn puisista leluista herää henkiin Bad Rodachissa, Saksassa. Siellä monet puutyöläiset, sorvaajat, maalarit, työkaluvalmistajat ja koko joukko muita työntekijöitä omistavat aikaansa puulevyjen muuttamiseksi leluiksi, jotka jännittävät ja ilahduttavat lapsia ympäri maailmaa. Kiinteästä pyökki-, koivu-, vaahtera- ja bassopuusta harkitaan huolellisesti oikean puun valintaa oikealle lelulle. jotain, joka määräytyy useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien käyttö, ympäristö ja jopa ikäryhmä, jolle lelu on tarkoitettu. Kun nämä puukappaleet on leikattu, muotoiltu ja sitten hiottu, ne siirretään sitten maalaamolle; jossa tuotteen viimeistelyyn käytetään vesiliukoista lakkaa, joka on turvallinen, myrkytön ja täysin vapaa haitallisista kemikaaleista.

 • Timanttiponit matkapelikortit

  7,50 
 • Hau Hau -peli (+5v)

  12,00 
 • Villit varsat -peli (+4v)

  10,00 
 • Monza peli

  29,95 
 • Lohikäärmeen henkäys peli

  26,00 
 • Minun ensimmäinen pelini – Nyt kokataan (+2v)

  36,00 
 • Minun ensimmäinen pelini – Palokunta (+2v)

  36,00 
 • Minun ensimmäinen pelini – Nyt nukkumaan

  17,00 
 • Timanttiponit – Pilvien pinoamispeli (+4v)

  28,00