Grimm´s - Saksa

Grimm´s - Saksa

Olemme perheomisteinen ja kestävien periaatteiden ideologialla johdettu valmistaja Swabian Albin juurella, joka valmistaa luonnollisia, korkealaatuisia ja turvallisia puisia leluja, jotka on valmistettu virallisesti sertifioitujen standardien mukaan. Tuotekehityksessä ohjaamme Waldorf-kasvatuksen periaatteita ja muita koulutustapoja, kuten Montessori.
Mielestämme lasten lelut eivät tarkoita vain sitä, että lapset pidetään kiireisinä, eli heillä on kokoajan tekemistä. Meille on ennen kaikkea tärkeää, että he saavat ikänsä ja kehityksensä mukaisia leluja. Lasten mielikuvitusta tulee stimuloida, ja tämä auttaa heitä kehittämään luovaa potentiaalia, joka on käytettävissä koko elämän ajan. Kauniit, taiteellisesti valmistetut, laadukkaat, luonnonmateriaaleista valmistetut lelut edistävät myös kauneuden tunnetta ja laadun ymmärtämistä. Pidämme tätä tärkeänä “kertakäyttöyhteiskunnassamme”.
MATKAN TEKO ON TAVOITE, EI MAALIVIIVAAN SAAVUTTAMINEN
Konfutse opetti meille tämän, ja juuri tämä on lapsenomaisen leikin tarkoitus.
Kun tarjoamme lapsillemme valmiita leikki- ja seikkailumaailmoja, jotka on tehty valmiiksi pienintäkin yksityiskohtaa myöten, viemme heiltä mahdollisuuden kehittää omaa luovuuttaan.
Suunnittelun näkökulmasta pidämme pelimahdollisuudet mahdollisimman avoimina, jotta luovuus ei rajoitu, vaan voi kehittyä uusiin, mitä ihmeellisempiin suuntiin.
Maailman pienet ja suuret rakentajat löytävät kaiken tarvitsemansa uusien maailmojen ja pelien luomiseen… joten samoista komponenteista voi tulla maatila ja myöhemmin sairaala. Toisessa tilanteessa voidaan luoda nukketalo tai osa fantasiamaata.
Lapset löytävät aina uusia tapoja leikkiä puisilla leluillamme. Minimalistinen, avoin muotoilu tekee niistä pysyviä kumppaneita matkalla läpi lapsuuden.
Yksittäisten lelujen mahdolliset yhdistelmät ovat rajattomat ja avaavat laajan kentän loputtomiin leikkimahdollisuuksiin, joilla haluamme tietoisesti luoda vastakohdan digitaaliselle mediamaailmalle.
Lapsuuteen tarvitaan kokemusmaailmoja, jotka voidaan ymmärtää ja kokea käsin!
Kaikkien lelujemme erottuva ominaisuus on samettinen karhea pinta, joka johtuu siitä, että käytämme lelujen maalaukseen vesipohjaista petsiä, joka tunkeutuu puukuituihin ja jättää elävän pinnan. Yksittäiset osat upotetaan käsin petsaukseen, emmekä tarkoituksella käytä suojaavaa lakkaa, jotta voimme säilyttää puun positiiviset, pehmeät tuntoaisti ominaisuudet.
Kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, kokemukseen ja ammattitaitoon, me sahaamme sateenkaaremme yhdestä puupalasta. Tarkoitus on saavuttaa epäsymmetrinen rakenne, joka on orgaaniseen ja luonnollisen näköisen, mikä tekee jokaisesta sateenkaaresta erehtymättömän uniikin, toisin kuin automatisoitu tuotanto, jossa käytetään symmetrisesti suunniteltuja muotteja.
Kutsumme sinut mukaan matkalle erilaisten väriharmonioiden läpi: Anna itsesi viedä pastellivärien lempeään maailmaan tai koe yksivärisen maailmamme erityinen viehätys. Löydä öljyttyjen lelujemme erityinen lämpö ja luonnollinen kauneus luonnonpuusta, tai vain hemmottele sateenkaaren luonnollisia väriharmonioita.
Toivomme, että nautit tutkimusmatkastasi!

Ystävällisin terveisin Sven ja Elke Grimm

  • Sateenkaari, pieni – Mustavalkoinen

    20,00 
  • Sateenkaari, iso – Mustavalkoinen

    85,00