Global Affairs - Alankomaat

Global Affairs - Alankomaat

Toimittajamme sijaitsevat Kiinassa ja Perussa. Suurin osa tuotteistamme on käsintehtyjä. Teemme yhteistyötä vain pienien tuottajien kanssa. Työskentelemme reilun kaupan periaatteen mukaisesti.

Vierailemme tuottajien luona säännöllisesti rakentaaksemme ja ylläpitääksemme vahvaa työsuhdetta, joka perustuu vuoropuheluun, avoimuuteen ja keskinäiseen kunnioitukseen. Seurauksena on, että olemme luoneet pitkäaikaiset suhteet arvokkaimpiin toimittajiimme (yli 10 vuotta).

Monia yrityksiä, joiden kanssa työskentelemme, johtavat naiset, ja suurin osa työntekijöistä on myös naisia. Tämä johtaa naisten itsenäisyyteen, joka on välttämätöntä kaikissa maissa, mutta etenkin kehitysmaissa. Toimittajamme sijaitsevat maaseutualueilla, mikä tarkoittaa, että työntekijöiden ei tarvitse muuttaa suuriin kaupunkeihin työn perässä. He voivat hoitaa perheensä, eikä heidän tarvitse työskennellä epäoikeudenmukaisesti pitkiä aikoja tai matkustaa pitkiä matkoja. Monet työntekijöistä ovat viljelijöitä, jotka työskentelevät tiloillaan sadonkorjuukauden aikana ja tekevät tuotteitamme loppuvuoden. Tämä tarjoaa heille ympärivuotisia tuloja itsensä ja perheensä elättämiseen.

Kaikki toimittajamme täyttävät turvallisen työympäristön vaatimukset. Jotkut ovat läpäisseet BSCI-auditoinnit, ja toiset ovat parhaillaan saamassa tätä sertifikaattia. Kunnioitamme toimittajiemme ja heidän työntekijöidemme normeja ja kulttuuria ja yritämme olla pakottamatta heitä länsimaiseen kulttuuriin.

Peru: Perussa teemme yhteistyötä Andien vuoristossa sijaitsevan osuuskunnan kanssa, jossa tuotteemme ovat inca-naisten käsintehtyjä.

Kiina: Kaikki virkkaustuotteet ovat käsintehtyjä 100% orgaanisesta puuvillasta. Työntekijät asuvat Kiinan Jiangsun maakunnassa. He voivat tehdä työtä kotona – tai lähellä kotia – joten heidän ei tarvitse muuttaa kaupunkiin löytääkseen työtä sadonkorjuukauden välillä. Tällä tavoin he voivat pysyä lähellä perhettä ympäri vuoden.

Näytetään 2 tuotetta

  • Koala kaulakoru

    10,95 
  • Tiikeri kaulakoru

    10,95