Fairwood - Sri Lanka

Fairwood - Sri Lanka

Vuonna 2015 Fairwood teki suuren investoinnin Sri Lankaan. Ja toukokuussa 2017 tehdas hyväksyttiin Word Fair Trade Organizationin (WFTO) täysjäseneksi.

Tehdas on erikoistunut kestäviin ja opettavaisiin leluihin, palapeliin, ajoneuvoihin ja lasten huonekaluihin. Siitä lähtien, kun se aloitti 80-luvulla, sama perhe on omistanut ja pyörittänyt yritystä, ja seuraava sukupolvi jatkaa pian yrityksen toimintaa.

Tehdas työllistää tällä hetkellä noin 60 työntekijää ja valmistaa yli 400 eri tuotetta.

Kaikki puutuotteet valmistetaan kansainvälisten turvallisuusstandardien ja -normien mukaisesti. Yritys käyttää aina ja vain myrkyttömiä maaleja.

Kaikki kumipuut Sri Lankassa istutetaan ja noin 25 vuoden kuluttua, kun ne eivät enää tuota lateksia, ne kaadetaan ja uudet puut istutetaan tilalle. Uudelleenistutusta säännellään ja valvotaan huolellisesti Sri Lankassa. Puiden kaato, sahaus ja kuivaus tehdään kansainvälisen Forest Stewardship Councilin, FSC:n ympäristösertifioimassa yrityksessä.

Kaikki tuotanto tapahtuu EU-direktiivien leluvaatimusten, CE-standardien ja WFTO:n vaatimusten mukaisesti.

Kaikki puutuotteet ovat käsintehtyjä rakkaudella ja huolella.

Tehtaalla on laaja tietämys perinteisistä Sri Lankan taide- ja käsityötaustoista. He yhdistävät tämän perinnön nykyaikaisiin koneisiin, laadukkaisiin raaka-aineisiin, vuosien kokemukseen ja ehdottomaan rakkauteen lelutavaroihin tuottaakseen korkealaatuisia puisia ja kangasleluja.

Tehtaan avainsanat ovat:

Eettistä ja vastuullista toimintaa kaikessa toiminnassa.
Jokaisen oikeuksien kunnioittaminen
Ympäristön kunnioittaminen
Kaikkien tuotteiden korkea laatu ja turvallisuus.
Tehdas tukee työntekijöitään monin eri tavoin, mukaan lukien laina-apu, lääkkeet ja paljon muuta.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.