Eeboo - USA

Eeboo - USA

Visiomme on innostaa ja tukea elinikäistä empatiaa, luovuutta ja uteliaisuutta.

Tehtävämme on luoda kauniita tuotteita, joista voi nauttia ja jakaa sukupolvien kesken: Old School -taidot ja -arvot on tuotettu ja tehty kestämään kestävästi tuotetuista materiaaleista.

Naisen omistama ja äidin johtama yritys.
Yli kaksikymmentäviisi vuotta sitten halusin luoda uuden paradigman sille, mitä työssäkäyvä äiti merkitsi. Kieltäydyin hyväksymästä kompromissia työn ja perheen välillä.

Vanhemmuus samassa maailmassa kuin kotiyritys selkeytti arvojamme. Kannustimme pienissä lapsissamme luovaa ajattelua, avointa leikkimistä ja mielekästä kommunikaatiota, ja otimme heidät mukaan kehittäessämme tuotteitamme.

Lastemme kasvaessa aikuisiksi ymmärsimme, että kaikenikäisten tulee varata aikaa leikkimiseen ja luoda mahdollisuuksia perheen yhteiseen ajanviettoon, ja niin Piece & Love -merkki syntyi. Luonnollinen eeBoo-elämäntavan laajeneminen aikuisuuteen.

Me uskomme, että kyky kertoa tarinaa, ilmaista tunteitaan ja puhua itsensä ja muiden puolesta ovat perustaitoja, joita on ruokittava läpi elämän. Tuotteemme opettavat ja vahvistavat näitä taitoja ja tarjoavat samalla mahdollisuuksia olla yhteydessä muihin. eeBoo juhlii monimuotoisuuden ja erilaisuuden loistoa, ja harkitusti suunnitellut tuotteemme kunnioittavat kaiken ikäisten ja oppimistasojen lasten älykkyyttä, uteliaisuutta ja kehitystarpeita.

Terve planeetta on prioriteettimme. Käytämme minimaalisesti pakkaus- ja muovikomponentteja, mutta paljon kierrätysmateriaaleja ja kasviperäisiä musteita. Voimme nyt myös ylpeänä todeta, että lisäämme sitoutumistamme kestävään kehitykseen käyttämällä FSC®-sertifioitua paperia. Valitsemalla FSC®-sertifioidut tuotteet tuet maailman metsien vastuullista hoitoa biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja työntekijöiden ja paikallisyhteisöjen elämän edistämiseksi sekä taloudellisen elinkelpoisuuden ylläpitämiseksi. eeBoon FSC-lisenssikoodi on FSC-N003607.

Uskomme myös jätteen vähentämiseen, minkä vuoksi laatu on meille niin tärkeää. Tuotteemme on suunniteltu niin huolellisesti, että niitä voidaan luovuttaa ja käyttää uudestaan ja uudestaan.

eeBoo-tuotteet on turvallisuustestattu ylittämään tiukimmatkin turvallisuusstandardit.

Näytetään ainoa tulos

  • Tutki kasvoja – Tunteiden tunnistamispeli

    25,00