Candylab Toys - USA

Candylab Toys - USA
Candylab Toys - USA

Meillä Candylabilla on selkeä missio: valmistaa markkinoiden ehdottomasti parhaita puisia leluajoneuvoja. Olemme vähän autohulluja, suunnittelijoita, insinöörejä ja vanhempia – olemme lyöneet hynttyymme yhteen ja ruvenneet leluvalmistajiksi, jotka ovat horjumatta sitoutuneet laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Uskomme luonnonmateriaalien laajaan käyttöön, ainutlaatuiseen käsityötaitoon, ja vuosisadan puolivälin moderniin muotoiluun. Uskomme, että upea muotoilu tulee olla saavutettavissa, eikä sitä pidä käyttää vain luksus tuotteissa.

Nykyajan ihmisille
Alusta asti olemme saaneet uskollisia seuraajia kaikilta mantereilta. Vaativat vanhemmat, jotka ovat kyllästyneitä massamarkkinoiden muovileluhin, keräilijät ja suunnittelun ystävät kaikkialla löysivät meidän lelumme.
Syntyimme 2000-luvulla joukkorahoitusalustalle, olemme nuoria, energisiä ja rakastuneita toimintaamme.

Syvä rakkaus vintage-autosuunnitteluun, laatikkomaisiin muotoihin ja minimalistinen lähestymistapa: näistä koostuu Candylabin dna. Sekä lasten että keräilijöiden rakastamat puuautomme näyttävät uskomattomilta myös työpöydällä taitakanreunalla. Lelu, joka kestää ajan testin estetiikassa ja materiaaleissa, on aina prioriteettimme.

 • Candylab – Americana – Pioneer Classic

  49,00 
 • Candycar – Teal Wagon

  12,90 
 • Candylab -Taco auto

  23,00 
 • Woodie

  27,00