Ambosstoys - Vietnam ja Sveitsi

Ambosstoys - Vietnam ja Sveitsi

Mikä tekee meistä erilaisia?

Suurin osa nykyään yleisesti käytetyistä leluista on valmistettu muovista ja kestävät vain yhden kauden, jos ollenkaan. Lapset ovat tottuneet näihin ominaisuuksiin ja mukauttavat käyttäytymistään siihen. Esineet rikkoutuvat helposti, ovat korjaamattomia ja siksi ne on hävitettävä. Lyhytikäinen, nopea ja arvoton luonnehtii monia tämän päivän leluja.

Nämä monien nykypäivän lelujen kestämättömät trendit ja intohimo klassisiin ajoneuvoihin saivat idean Ambosstoysista. Perustajilla oli visio luoda ajattomia leluja (kuten klassisia ajoneuvoja). Valmistukseen käytetään metallilevyjä, jotka kestävät eliniän.

“Amboss” tarkoittaa alasin saksaksi, joten Ambosstoys on synonyymi käsityölle, metallille ja pitkäikäisyydelle. Toisin sanoen Ambosstoysin missio on tarjota laadukkaita, mielekkäitä ja arvokkaita metallista valmistettuja leluja klassisessa ajattomassa muotoilussa. Ostat arvoa ostaessasi leluja Ambosstoysilta!

Ambosstoysin ensimmäinen tuote on nimeltään “PRIMO”, joka on klassisen italialaisen skootterin suunnittelussa ajettava lelu.

Näytetään ainoa tulos

  • Primo skootteri – Punainen

    280,00